Διαδώστε το Βίντεο:”Μην εμπιστεύεστε τους γονείς σας”, μόνο το….

Άνθρωποι που τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων, αποθέωσαν μια γιατρό που δημοσίευσε ένα «χορευτικό βίντεο». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι χορευτικές της κινήσεις είναι καλές. Τα διθυραμβικά σχόλια όμως, δεν έγιναν για τις ικανότητες της στον χορό, αλλά για το μήνυμα που έστειλε στα μικρά κοριτσάκια και στις μεγαλύτερες σε ηλικία, γυναίκες. Η γιατρός ενθαρρύνει τις […]

Άνθρωποι που τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων, αποθέωσαν μια γιατρό που δημοσίευσε ένα «χορευτικό βίντεο».

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι χορευτικές της κινήσεις είναι καλές. Τα διθυραμβικά σχόλια όμως, δεν έγιναν για τις ικανότητες της στον χορό, αλλά για το μήνυμα που έστειλε στα μικρά κοριτσάκια και στις μεγαλύτερες σε ηλικία, γυναίκες.

Η γιατρός ενθαρρύνει τις νεαρές γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή ή που κυοφορούν και δεν επιθυμούν τα παιδιά τους, να την επισκέπτονται χωρίς την συνοδεία των γονιών τους. Δίνει συμβουλές για την σεξουαλική υγεία και για τις περιπτώσεις που θέλουν να κάνουν άμβλωση.

Στο βίντεο έχει τοποθετήσει λεζάντες στις οποίες μεταξύ άλλων, φαίνονται οι εξής προτάσεις: “Μπορείτε να επισκεφτείτε τον γιατρό, χωρίς την συνοδεία των γονιών σας”. “Ζητάω ευγενικά από τους ενήλικες να φεύγουν έξω από το ιατρείο για να συζητάω με τα παιδιά τους”.

Δείτε τα βίντεο (Στο πρώτο θα δείτε μια γιατρό που συμβουλεύει με χορευτικές κινήσεις, τα παιδιά για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και στο δεύτερο θα δείτε την γιατρό που επίσης με χορευτικές κινήσεις, συμβουλεύει τα παιδιά να κάνουν αμβλώσεις και να συζητάνε μόνο με εκείνη για αυτά τα θέματα και όχι με τους γονείς τους):

Κυρίως αμερικανικές ιστοσελίδες που έχουν πατριωτικό προσανατολισμό (κατά τα γραφόμενα των δημοσιογράφων), καταδίκασαν την ενέργεια της γιατρού υποστηρίζοντας ότι προωθεί τον έλεγχο των γεννήσεων.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι όσοι στηρίζουν την ενέργεια της γιατρού, έχουν αριστερές καταβολές. Έχει ξεσπάσει πολύ μεγάλη συζήτηση για το θέμα του ελέγχου των γεννήσεων.

Οι σύγχρονοι εκφραστές της Αριστεράς ή της Νέας Τάξης αν θέλετε, θεωρούν ότι οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους, για αυτό και προωθούν τις αμβλώσεις. Από την άλλη πλευρά, οι σύγχρονοι εκφραστές της Δεξιάς ή της Παλαιάς Τάξης αν θέλετε, δεν θεωρούν καλή την λύση των αμβλώσεων, διότι μειώνεται ο ανθρώπινος πληθυσμός.

Photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί