Δεν τους κάθεται τίποτα!! Αυτό έγινε όσο έχουν Σύνοδο Κορυφής για την υπερθέρμανση

Το φυσάνε και δεν κρυώνει...

«Το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να βυθιστεί στο χιόνι καθώς το 60% της Ευρώπης καλύπτεται από αυτό για πρώτη φορά από το 2010».

Αυτός είναι ένας από τους τίτλους βρετανικών ΜΜΕ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, εν όψει ενός ακόμα ισχυρού κύματος ψύχος στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

«Σε όλη την Ευρώπη, οι χώρες μάχονται με έντονες χιονοπτώσεις, με τους μετεωρολογικούς χάρτες να δείχνουν μεγάλο ποσοστό κάλυψης χιονιού σε χώρες όπως η Σκανδιναβία και η Ρωσία. Σύμφωνα με το Met4Cast, η τελευταία φορά που η Ευρώπη είχε τόση χιονοκάλυψη αυτή την εποχή του χρόνου ήταν το 2010», μεταδίδει πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα Daily Express.

Το ρεκόρ μεγαλύτερης χιονοκάλυψης στην Ευρώπη πριν καν μπει ο χειμώνας συμπίπτει με την Σύνοδο COP28 για το Κλίμα, όπου…«ειδικοί», «μεγάλοι φιλάνθρωποι» και πολιτικοί από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν…κατά της υπερθέρμανσης.

Ήδη, με τους χάρτες χιονοκάλυψης να έχουν ήδη γίνει viral και να «παίζουν» ακόμα και σε ξένα ΜΜΕ, άρχισε το…τρολάρισμα στα social media.

Αναπαράγοντας τον παραπάνω χάρτη ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής, Rob Roos, έγραψε αστειευόμενος:

«Είναι μόλις η τρίτη μέρα του #COP28 και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά».

Τίποτα δεν τους κάθεται τελικα…Έγιναν παγκοσμίως ρεζίλι.

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί