• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν πάμε καλά- Ιδιαίτερο μήνυμα…υπέρ της Ατζέντας 2030 ετοιμάζεται να στείλει ένας άνδρας παγκόσμια- Τι θα κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πάμε καλά- Ιδιαίτερο μήνυμα…υπέρ της Ατζέντας 2030 ετοιμάζεται να στείλει ένας άνδρας παγκόσμια- Τι θα κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις αγαπημένες προπαγάνδες της Νέας Τάξης, είναι αυτή της δήθεν καταστροφή του πλανήτη.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Συστηματικά μέσω των ΜΜΕ, του εκπαιδευτικού συστήματος, διαφόρων βιβλίων και ντοκιμαντέρ έγκυρων συστημικών επιστημόνων, προσπαθούν να μας πείσουν πως ο πλανήτης καταστρέφεται και φταίμε εμείς και οι δραστηριότητές μας γιαυτό, με σκοπό να είναι σε θέση να εφαρμόσουν πολύ πιο εύκολα την εφιαλτική «Ατζέντα 2030».

Στην πολιτική αυτή, αντιδρούν οι ηγέτες που ελέγχονται από την Εθνική Δεξιά, που αποτελεί την Παλαιά Τάξη των Πραγμάτων, όπως ο Τράμπ και ο Πούτιν για παράδειγμα, που καταδικάζουν ως ανύπαρκτη την περιβόητη Κλιματική αλλαγή.

Ωστόσο, δυστυχώς πολλοί παγκόσμια έχουν πιστέψει σε αυτό το χυδαίο ψέμα της Νέας Τάξης και των οργάνων της. Όντας μάλιστα αρκετοί εξ αυτών καλοπροαίρετοι, θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο για την καταστροφή του πλανήτη και νιώθουν πως πρέπει να κάνουν κάτι γιαυτό. Έτσι βλέπουμε διάφορες συγκεντρώσεις, ακόμη και μαθητών που αφήνουν τα θρανία και βγαίνουν να διαδηλώσουν για την Κλιματική αλλαγή. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω.

Ο Μέντι Μπαστόνι, ένας 43χρονος άνδρας από ένα χωριό της μακρινής Ινδονησία, σκαρφίστηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να στείλει το μήνυμα «σώστε τα δάση».

Θα διανύσει την απόσταση των συνολικά 800χλμ. από το χωριό του, μέχρι την πρωτεύουσα της Ινδονησίας περπατώντας ανάποδα! Ο ίδιος δηλώνει, πως η ελπίδα του είναι ότι τα πίσω βήματα που θα κάνει ο ίδιος, να αποτελέσουν αφορμή για βήματα μπροστά από την ανθρωπότητα όσον αφορά στην….κλιματική αλλαγή.

Όταν ολοκληρώσει την «ανάποδη» διαδρομή του, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ινδονησίας από τον οποίο θα ζητήσει – για συμβολικούς λόγους – έναν σπόρο για να τον φυτέψει σε έναν βουνό.

Ο 43χρονος έχει φροντίσει να φοράει ένα φωσφοριζέ γιλέκο ενώ έχει και έναν καθρέφτη που θα τον βοηθάει να βλέπει τι συμβαίνει πίσω του για να αποφύγει τυχόν ατυχήματα. Το σχέδιό του περιλαμβάνει καθημερινές διαδρομές 30χλμ. και διανυκτερεύσεις σε τζαμιά, αστυνομικά τμήματα και σημεία ελέγχου.

Πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που θεώρησαν μια τέτοια κίνηση υπερβολική ή ακόμη και ηλίθια.

Αφήνουμε τώρα την Ινδονησία και πάμε στην κοντινή Ισπανία, να δούμε κάτι «περίεργο» που συνέβη, στα πλαίσια του θέματος του άρθρου μας.

Ένας άνδρας έχασε τη δουλειά του σε κατάστημα ηλεκτρικών στην Ισπανία όταν διέρρευσε στα social media, βίντεο με τον ίδιο να πετά ένα παλιό ψυγείο σε ένα γκρεμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους ως και 45.000 ευρώ για την πράξη του.

Το βίντεο διέρρευσε στο social media και τράβηξε την προσοχή της Πολιτοφυλακής που αναζήτησε και εντόπισε τον άνδρα που έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άνδρας διετάχθη από τις αρχές να επιστρέψει στο σημείο που πέταξε το ψυγείο, να κατέβει στο γκρεμό και να το ανασύρει και πάλι στο οδόστρωμα.Ο απολυμένος πλέον εργαζόμενος από την πλευρά του δήλωσε, πως δεν είχε σκοπό να αναρτήσει το βίντεο και πως τόσο εκείνος, όσο και ο φίλος του που κατέγραφε το βίντεο το διαμοιράστηκαν μόνο μέσω Whats’App και δεν γνωρίζουν πως διέρρευσε στα social media.

«Με χτυπάνε πιο βάναυσα από τους δολοφόνους, τους πολιτικούς ή τους κλέφτες» λέει ο άνδρας για όσα ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του βίντεο.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως φυσικά και δεν επευφημούμε το πέταγμα του ψυγείου στο γκρεμό, αλλά αναφέρουμε την είδηση, για να δείξουμε πως πράγματι η εμμονή με την δήθεν κλιματική αλλαγή, είναι ολοφάνερη παγκόσμια με πολλές μορφές! Το περιβάλλον πλέον θεωρείται πως έχει μεγαλύτερη αξία και είναι ιεραρχικά επάνω από τον άνθρωπο που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

Χιλιάδες άνθρωποι για παράδειγμα είναι άστεγοι, αλλά κανείς δε νοιάζεται γιαυτούς. Οι φραγκάτες ΜΚΟ και οι διάφοροι…ακτιβιστές δίνουν όλη την προσοχή τους στα ζώα και εν γένει στο περιβάλλον που δήθεν καταστρέφεται, ενώ θα μπορούσαν να αφιερώνουν όλη τους αυτή την ενεργητικότητα στο να βοηθούν τους συνανθρώπους γύρω τους.

Γιατί δεν το κάνουν; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Τα σχόλια δικά σας


(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •