• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δείτε τον πολύπλοκο μηχανισμό που δουλεύει εντατικά στο παρασκήνιο, ώστε να εφαρμοστεί παντού η Ατζέντα 2030 ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τον πολύπλοκο μηχανισμό που δουλεύει εντατικά στο παρασκήνιο, ώστε να εφαρμοστεί παντού η Ατζέντα 2030 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παγκόσμιος Έλεγχος είναι εδώ.

Η υλοποίηση όσων υπόσχεται η Ατζέντα 2030 έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σε πολλά κράτη του κόσμου. Για την ολοκλήρωση όμως του τελικού σχεδίου, χρειάζονται ένα πλήθος πολιτικών, γνώσεων και οργάνων, τα οποία δουλεύουν πυρετωδώς, συνεργαζόμενα σε ένα πολύπλοκο δίκτυο, ώστε να πετύχουν τον τελικό στόχο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε με ποιον τρόπο, αυτή η πολύ καλά από τη Νέα Τάξη ενορχηστρωμένη προσπάθεια, λαμβάνει δράση, ώστε να Μη Μείνει Κανείς Πίσω!

Οι στόχοι της Ατζέντας 2030 (πρώην Ατζέντα 21) κάθε άλλο παρά αγαθοί είναι, αφού η εφαρμογή τους θα φέρει τη φτωχοποίηση των λαών και την οικονομική καταστροφή των χωρών που υπογράφουν οποιαδήποτε συνθήκη την αφορά.

Τα προπαγανδιστικά βίντεο δίνουν και παίρνουν για να τονίσουν τη δήθεν ανάγκη για δραστικές αλλαγές, που σκοπό έχουν τη συμμόρφωση με τους στόχους της ανθρωποκτόνου αυτής ατζέντας, που ενώ διακηρύττει ότι θα σώσει το περιβάλλον, στην ουσία θα κάνει τους λαούς σκλάβους των κρατικών επιδομάτων, αφού καμιά βιομηχανία δεν θα μπορεί να επιβιώσει μέσα στο εξοντωτικό πλαίσιο των κανονισμών που θα εφαρμόζονται πλέον από τα κράτη. Κανένα κράτος δεν θα μπορεί να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό και φυσικό του πλούτο, αφού η προστασία του περιβάλλοντος θα έρχεται πρώτη και μετά, η κάθε λογής οικονομική ανάπτυξη. Καμιά επιχείρηση δεν θα μπορεί να επιβιώσει, οπότε όλοι θα εξαρτώνται για την επιβίωσή τους από τα κρατικά επιδόματα, κανείς δεν θα μπορεί να ζήσει κοντά στη φύση, αφού στα πλαίσια της δημιουργίας των no human zones, η φύση θα πρέπει να προστατεύεται από τον «κακό άνθρωπο» και τις επιζήμιες για το περιβάλλον πρακτικές του.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί στόχοι της Ατζέντας 2030, μάθετε και διαδώστε το!: