Χτυπούν τον 5ο μεγαλύτερο εξαγωγέα ΤΡΟΦΙΜΩΝ! Ξεσηκώνονται οι Ολλανδοί αγρότες λόγω…ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ, vid

Όσοι ασχολούνται με γη και ζώα δέχονται επίθεση! Γίνεται ταυτόχρονα παντού!

Χιλιάδες Ολλανδοί διαδηλωτές που οδηγούσαν τρακτέρ βγήκαν αυτή την εβδομάδα για να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις ενάντια στο ριζοσπαστικό σχέδιο της κυβέρνησης να μειώσει τις εκπομπές αζώτου κατά 30% – 70% ως μέρος της «πράσινης μετάβασης».

Οι αγρότες απαιτούν από τη Χάγη να αντιστρέψει αμέσως την πορεία και έχουν αποκλείσει τα σύνορα μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας λόγω του κανόνα που θα οδηγούσε στο κλείσιμο δεκάδων φάρμες και αγροκτήματα βοοειδών.

Μόνο την περασμένη Τετάρτη, δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στα γερμανικά σύνορα, σύμφωνα με τις αρχές της ολλανδικής τροχαίας.

Ακόμη μεγαλύτερες διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου, με τους διοργανωτές να συμμετέχουν στο Telegram για να καλέσουν τον κόσμο να δράσει ενάντια στους κανόνες που λένε ότι θα «ισοπεδώσουν» τη γεωργική βιομηχανία της χώρας.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ολλανδία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας.

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΟΙ “ΣΩΤΗΡΕΣ” ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΛΕΥΡΑ!

Η τεχνητή ενεργειακή κρίση, τα γεγονότα της Ουκρανίας και τα μέτρα για την…”κλιματική αλλαγή” είναι οι αφορμές.

Το μήνυμα που διαχέεται στα social media καλεί τους ενδιαφερόμενους αγρότες και γενικά τους πολίτες να οργανώσουν τις δικές τους περιφερειακές δράσεις με στόχο «το κλείσιμο όλων των «κέντρων διανομής προμηθειών τροφίμων και όλων των μεγάλων ρυπαντών έως ότου η κυβέρνηση αλλάξει τα σχέδιά της».

Στο πλευρό των αγροτών φαίνεται να τάσσονται και οι φορτηγατζήδες της Ολλανδίας.

Το 2021, η κυβέρνηση συνασπισμού της Ολλανδίας πρότεινε τη μείωση του αριθμού των ζώων στη χώρα κατά 30 τοις εκατό για την επίτευξη των στόχων εκπομπών αζώτου.

Η χώρα έχει ήδη εφαρμόσει αυστηρούς περιορισμούς στις νέες κατασκευές με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών αζώτου.

Στις 10 Ιουνίου, η τοπική κυβέρνηση εξέδωσε ένα εθνικό και ειδικό σχέδιο για τον περιορισμό των εκπομπών αζώτου. Σύμφωνα με τους…”πράσινους ειδικούς” οι εκπομπές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό από την αμμωνία από την κοπριά των ζώων.

Ορισμένες περιοχές της Ολλανδίας θα πρέπει να μειώσουν αυτές τις εκπομπές κατά 70 ή και 95%, ποσοστά που είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ!

Εν τέλει όλες οι φάρμες της χώρας θα αναγκαστούν να σφάξουν τα ζώα τους και να κλείσουν και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια.

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί