ΧΑΜΟΣ στη Βρετανία με σούπερ μάρκετ που βάζει ΠΛΑΦΟΝ στην αγορά προϊόντων: “Μέχρι 3 κονσέρβες”

Θα ακολουθήσουν κι άλλα;;;

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η κίνηση των σούπερμαρκετ Asda στο Ηνωμένο Βασίλειο να βάλει “κόφτη” στην αγορά φθηνών προϊόντων!

Με 600 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η Asda επέλεξε αυτό το μέτρο ούτως ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις ακόμα και σε βασικά είδη.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα “προσωρινό” μέτρο, ωστόσο η πρόσφατη ιστορία με την κορωνοχούντα μας έδειξε πως “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”.

Όλα άρχισαν όταν η αλυσίδα λάνσαρε την Άνοιξη την σειρά προϊόντων Just Essentials, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες μπήκε μπλαφόν αγοράς τριών τεμαχίων σε αυτά.

Πρόκειται κυρίως για κονσέρβες και φθηνές ατομικές συσκευασίες με κρέατα, όσπρια και πατάτες.

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία:

«Λατρεύουμε που αγαπάτε το Just Essentials και προσπαθούμε σκληρά να αντεπεξέλθουμε στη ζήτηση. Για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα πάρουν ό,τι χρειαστούν, περιορίζουμε τις αγορές σε 3 για κάθε προϊόν ανά πελάτη για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το Just Essentials αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε σκληρά να επαναφέρουμε τα προϊόντα σε έλλειψη στα ράφια όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

(φωτο:pexels)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί