Άρχισαν: Αστυνομικοί έστειλαν ρομποτόσκυλο εναντίον ένοπλου άνδρα!! vid

Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες επιστράτευσαν ένα ρομποτόσκυλο κατά τη διάρκεια ενός συμβάντος με έναν ένοπλο άνδρα σε λεωφορείο του τοπικού μετρό την Τετάρτη.

Ωστόσο η όλη επιχείρηση κατέληξε σε φιάσκο!

Η τοπική αστυνομία επενέβη στην πολυσύχναστη διασταύρωση των λεωφόρων Melrose και Western στο Χόλιγουντ λίγο πριν από τις 4 το πρωί, αφού έλαβε αναφορά για έναν άνδρα με όπλο σε λεωφορείο.

Ένας επιβάτης είχε ενημερώσει τον οδηγό του λεωφορείου για τον ένοπλο άνδρα και ο οδηγός με τη σειρά του επικοινώνησε με την αστυνομία.

Όπως μεταδίδουν οι Los Angeles Times:

«Ο οδηγός τράβηξε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και οι επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια, ενώ ο άνδρας παρέμεινε στο όχημα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον άνδρα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μετά το αρχικό αδιέξοδο, οι αστυνομικοί ανέπτυξαν το τετράποδο ρομπότ. Το ρομποτόσκυλο βοήθησε την αστυνομία να επιβεβαιώσει ότι ο άνδρας, ο οποίος κρατούσε όπλο, κοιμόταν στο λεωφορείο!!!!

Ο τύπος τελικά ξύπνησε, κατέβηκε από το λεωφορείο και οι αστυνομικοί μπόρεσαν να του μιλήσουν και να τον συλλάβουν».

Παρότι η επιχείρηση τελικά ήταν μία μεγάλη…αποτυχία, ωστόσο αυτή είναι μία από τις πολύ πρώτες φορές που βλέπουμε να χρησιμοποιείται δίχως δεύτερη σκέψη από τις αρχές ένα ρομποτόσκυλο σε υποθέσεις που αφορούν ενόπλους.

Δείτε ΕΔΩ τα πλάνα από την επιχείρηση.

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί