Απόλυτο ΣΟΚ στον Καναδά!!! Διαφημίζουν την…ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ: “Πρέπει να είσαι γενναίος…”, vid

Τα ποσοστά ευθανασίας στον Καναδά ήταν ήδη αρκετά υψηλά πριν καν βγει στον "αέρα" η παρακάτω δυστοπική διαφήμιση.

Χαμό προκαλεί στον Καναδά εταιρεία που διαφημίζει την…υποβοηθούμενη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Η εταιρεία διακόσμισης σπιτιού Simons πρόσφατα παρήγαγε και κυκλοφόρησε ένα τρίλεπτο μίνι-κλιπ που γιορτάζει την προγραμματισμένη υποβοηθούμενη αυτοκτονία της Jennyfer Hatch.

Πιο πρόσφατα, μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Canadian Broadcasting Corporation επιβεβαίωσε ότι:

«Η 37χρονη πέθανε στις 23 Οκτωβρίου και επέλεξε ιατρική βοήθεια για τον θάνατο (MAID) αφού αντιμετώπισε επιπλοκές και χρόνιο πόνο που σχετίζεται με τη διάγνωσή της για Ehlers Danlos σύνδρομο, μια ομάδα κληρονομικών διαταραχών που επηρεάζουν τον συνδετικό ιστό που υποστηρίζει πολλά μέρη του σώματος».

Η…διαφημιστική καμπάνια προμοτάρεται με τον τίτλο «All is Beauty», με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας «ανθρώπινης σύνδεσης» και την…«αντανάκλαση» των αξιών της.

«Ακόμη και τώρα που αναζητώ βοήθεια για να βάλω τέλος στη ζωή μου, υπάρχει τόση ομορφιά», αναφέρεται στο τηλεοπτικό κλιπ!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Peter Simons έφτασε στο σημείο να αναφέρει τα διδάγματα που αντλήθηκαν και τις δυσκολίες της πανδημίας Covid-19 ως έμπνευση για την εμπορική/μικρή ταινία:

«Πραγματικά αισθανθήκαμε – μετά από όλα όσα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν περάσει όλοι – ίσως θα είχε μεγαλύτερη απήχηση να κάνουμε ένα έργο που είναι λιγότερο εμπορικά προσανατολισμένο και περισσότερο εστιασμένο στην έμπνευση και τις αξίες που αγαπάμε», είπε ο Simons .

Ιδού απόσπασμα από την…τρομακτική διαφήμιση:

Όλα τα παραπάνω ενισχύονται από τους ήδη “χαλαρούς” περιορισμούς της καναδικής νομοθεσίας σε ό,τι αφορά την ευθανασία σε ανθρώπους.

Μάλιστα σε ένα σημείο αναφέρεται το εξής ανατριχιαστικό:

«ο νόμος δεν απαιτεί πλέον ο φυσικός θάνατος ενός ατόμου να είναι εύλογα προβλέψιμος για να έχει πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια για τον θάνατο (σ.σ. δηλαδή στην ευθανασία)».

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί