• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απόλυτη δικαίωση – Διαρροή θανατηφόρων ιών από εργαστήριο;

Απόλυτη δικαίωση – Διαρροή θανατηφόρων ιών από εργαστήριο;

Πριν να διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί, θα πρέπει να γίνει μια πολύ σημαντική διευκρίνιση:

Αν και υπήρξε επίσημη εφησυχαστική ανακοίνωση, τα πράγματα δεν είναι καλά. Αυτό φαίνεται επειδή όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μπήκε λουκέτο σε εργαστήριο βιολογικού πολέμου. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Μια περίεργη αλλά και ανησυχητική είδηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το Φόρτ Ντέτρικ στο Μέριλαντ βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για τα βιολογικά όπλα του στρατού των ΗΠΑ, κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές εβδομάδες το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, πρακτικά ανέστειλε την λειτουργία του εργαστηρίου Φόρτ Ντέρικ. Μέσα στο εργαστήριο υπάρχουν οι ιοί του Ebola και της Ευλογιάς.

Έπειτα από την διενέργεια ελέγχων κρίθηκε ότι οι νέες διαδικασίες προφύλαξης από την μετάδοση των ιών, δεν είναι επαρκείς. Παράλληλα, ειπώθηκε ότι υπήρξαν διαρροές θανατηφόρων ιών λόγω μηχανικής βλάβης. Μια εκπρόσωπος του εργαστηρίου μίλησε δημόσια για το θέμα. Η Caree Vander Linden, είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε διαρροή επικίνδυνων ιών.

Συμπέρασμα: Κανένας δεν αρνήθηκε την ύπαρξη εργαστηρίου βιολογικού πολέμου (αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες). Κανένας δεν αρνήθηκε ότι μέσα σε αυτό υπάρχουν θανατηφόροι ιοί. Κανένας δεν αρνήθηκε ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο πλέον έχει σφραγιστεί.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς από ότι φαίνεται θα «βγουν» πολλές παρόμοιες ειδήσεις στην «φόρα». Αυτά όμως είναι για γραφικούς!!!