• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «Βόμβα» μεγατόνων από Bill Gates για «σούπερ εμβόλιο»! (vid)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «Βόμβα» μεγατόνων από Bill Gates για «σούπερ εμβόλιο»! (vid)

gates_nbc
Κακά νέα για όσους περιμένουν σύντομα… «λύση» στο πρόβλημα!

Ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, ο οποίος φυσικά έχει άποψη για τα εμβόλια (με ποιά ιδιότητα άραγε;), έριξε μια «βόμβα» μεγατόνων, καθώς, όπως αφήνει να εννοηθεί, τα εμβόλια που ετοιμάζονται δεν θα βοηθήσουν στον να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Είπε συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που το el.gr δίνει αποκλειστικά στην Ελλάδα, πως ο πλανήτης δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητα, αν πολλοί άνθρωποι δεν πάρουν ένα δεύτερο «σούπερ-εμβόλιο», το οποίο θα έρθει μετά το πρώτο κύμα εμβολίων ανά τον πλανήτη!!!

Μιλώντας στο NBC, ο Gates τόνισε πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει, έως ότου φτάσουμε το «σημείο μηδέν COVID», να εξοντώσουμε δηλαδή τον ιό σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ο μόνος τρόπος να γυρίσουμε εντελώς στην κανονικότητα είναι το να κάνουμε, ίσως όχι (απλά) την πρώτη γενιά των εμβολίων, αλλά εν τέλει ένα εμβόλιο που θα είναι σούπερ αποτελεσματικό και πολλοί άνθρωποι θα το πάρουν, ώστε να εξοντώσουμε την ασθένεια σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξή του στο NBC.

«Τότε θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν –στην Παιδεία, στην πνευματική Υγεία- και να αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε σε μία θετική κατεύθυνση», προσέθεσε.

Ποιό θα είναι αυτό το σούπερ εμβόλιο, αν δεν βοηθήσουν, σύμφωνα με τον Gates, τα εμβόλια που έρχονται;;;