ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά θα ζήσουμε μετά τις εκλογές; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές εικόνες...

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι οποίες θα αλλάξουν την αριστερή πολιτική που ακολουθήθηκε, τα τελευταία 5 χρόνια, τουλάχιστον βάσει των εξαγγελιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο el.gr, η Αριστερά δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Θυμηθείτε:

Η… «αντίσταση της επόμενη μέρας»; – Τι δείχνουν οι επιθέσεις κουκουλοφόρων σε γήπεδα και δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχόμαστε να μην γίνουμε μάρτυρες σοβαρών επεισοδίων, όπως αυτών που συνέβησαν στο Portland των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου κουκουλοφόροι αριστεριστές, οι οποίοι δεν έχουν σεβαστεί ακόμα την αλλαγή στις ΗΠΑ μετά από εκλογές, επιτέθηκαν σε δεξιούς διαδηλωτές.

Σημειώνεται πως στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, εφαρμόζεται άλλη πολιτική (δεξιά) από εκείνη που ακολουθούσε ο «σύντροφος» Ομπάμα.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «πολιτειακή αναταραχή», καθώς τουλάχιστον τρεις άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση. Ο δεξιός συγγραφέας-δημοσιογράφος, Andy Ngo, δέχθηκε κλωτσιές και γροθιές, ενώ την έλουσαν με μιλκσέικ από κουκουλοφόρους που δήλωναν vegan, όπως διαβάζουμε στους New York Times.

Οι περισσότερες διαμαρτυρίες για επιθέσεις προήλθαν από δεξιούς διαδηλωτές, ενώ οι εικόνες στα βίντεο είναι συγκλονιστικές.

Ευχόμαστε στην Ελλάδα να επικρατήσει ήρεμο κλίμα και να μην ζήσουμε αντίστοιχες καταστάσεις, με αυτές που θα δείτε αμέσως μετά, παρότι δεν είμαστε και τόσο αισιόδοξοι.

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα υπάρξουν και στην Ελλάδα δεξιοί διαδηλωτές για να απαντήσουν στις όποιες επιθέσεις;

ΦΩΤΟ Διεθνή ΜΜΕ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •