Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Cosmos FM» παραχώρησε ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον τρόπο παραγωγής του πλέον διαδεδομένου εμβολίου στον κόσμο κατά του κορωνοϊού.
Μεταξύ άλλων δήλωσε πως όταν «παράγαμε στο εργαστήριο το πρώτο εμβόλιο, δεν το παράγαμε έχοντας τον ιό».
Σημειώνεται πως το Ισραήλ εξετάζει 62 περιστατικά ανθρώπων που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα, αφότου έλαβαν μια δόση του εμβολίου της Pfizer έναντι του κορωνοϊού.
Το Ισραήλ εντόπισε συνολικά 62 περιστατικά μυοκαρδίτιδας, όπως σημειώνει δημοσίευμα του Bloomberg, παραθέτοντας την αναφορά του υπουργείου Υγείας της χώρας. Δύο πολίτες που εμφάνισαν συμπτώματα έχασαν την ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι ανέρρωσαν.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η PFIZER
«Δεν έχουμε παρατηρήσει υψηλότερο ρυθμό εμφάνισης περιστατικών μυοκαρδίτιδας, από εκείνον που παρουσιάζεται στον γενικό πληθυσμό», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Pfizer
«Η αιτιώδης σχέση με το εμβόλιο δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για την ώρα που να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το εμβόλιο ενέχει τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας», σημειώνει η εταιρεία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ δυτικά των Γαργαλιάνων
- Σαν σήμερα 19 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Το διαδίκτυο ανέδειξε τον πιο παράξενο παπαγάλο χορευτή – Η τρελή κίνηση με το πόδι! vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Φεβρουαρίου
- Από πού βγήκε αυτό: Ρομπότ αλά Terminator…περιπολεί δίπλα σε αστυνομικούς, vid
- Ποιά ενέργεια του Τραμπ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» ο Πούτιν; vid
- Η αναφορά της Ζαχάροβα στον Μινώταυρο
- Ρώμη: Έσπασε χαυλιόδοντας του μαρμάρινου “μικρού ελέφαντα”, διάσημου γλυπτού του Μπερνίνι, vid
- Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ καλεί τον ΔΟΕ να μην ασχολείται με την «κλιματική αλλαγή»
- Ρεκόρ για τον Σταμάτη Γονίδη και το τραγούδι “Δικιά μου είναι η ζωή” – Έφτασε τις 14 εκατ. προβολές









