Απόφαση «Βόμβα»: Ετοιμαστείτε για εκατομμύρια «πρόσφυγες» (BINTEO)

Τι ήθελε και το έλεγε ο Λιακόπουλος;

Οι «πρόσφυγες» θα αυξηθούν απότομα λόγω της… «κλιματικής αλλαγής» τα αμέσως επόμενα χρόνια, όπως είχε προειδοποιήσει σε εκπομπή του el.gr, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Αυτό ανακοίνωσε η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.

Δεν καταλάβατε όμως καλά τι ειπώθηκε! Όσοι εγκαταλείπουν χώρες λόγω της «κλιματικής αλλαγής», όπως την ονομάζουν, θα χαρακτηρίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ «πρόσφυγες» και οι χώρες θα είναι υποχρεωμένες να τους υποδεχθούν!!!!!

Συγκεκριμένα, ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ, Φιλίπο Γκράντι, μιλώντας στο Reuters από το Νταβός, όπου η Νέα Τάξη, κατά τα φαινόμενα, «ρίχνει» την μία «βόμβα», μετά την άλλη,  δήλωσε πως μια απόφαση που έλαβε ο ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα σημαίνει πως όσοι φεύγουν από τις εστίες τους λόγω της κλιματικής αλλαγής ΠΡΕΠΕΙ να τύχουν μεταχείρισης από τις χώρες που τους υποδέχονται ως «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», κάτι που θα έχει ευρείες συνέπειες για τις κυβερνήσεις.

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ έλαβε αυτή την απόφαση-ορόσημο για τους διεθνιστές.

«Η απόφαση λέει πως αν υφίσταται άμεση απειλή για την ζωή σας λόγω της κλιματικής αλλαγής, λόγω της κλιματικής έκτακτης ανάγκης, και αν διασχίσετε τα σύνορα και πάτε σε μια άλλη χώρα, δεν πρέπει να σας στείλουν πίσω επειδή η ζωή σας θα τεθεί σε κίνδυνο, ακριβώς όπως σε πόλεμο ή σε μια κατάσταση διώξεων», είπε ο Γκράντι.

«Πρέπει να ετοιμαστούμε για μια μεγάλη αύξηση των ανθρώπων που μετακινούνται» προσέθεσε και πέταξε ακόμα μία «βόμβα»: «Δεν θα τολμούσα να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς, είναι πολύ υποθετικό, αλλά οπωσδήποτε μιλάμε εδώ για εκατομμύρια».

Πιθανοί λόγοι αυτών των μετακινήσεων μπορεί να είναι οι πυρκαγιές όπως αυτές στην Αυστραλία, η οποία όμως μπήκε από ανθρώπους και όχι από το κλίμα.

Άλλες αιτίες ονομάζουν την… «αύξηση» της στάθμης της θάλασσας που επηρεάζει δήθεν νησιά με χαμηλό υψόμετρο, η καταστροφή της σοδειάς και του ζωικού κεφαλαίου στην υποσαχάρια Αφρική και οι πλημμύρες σε όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένων τμημάτων του ανεπτυγμένου κόσμου, όπως διαβάζουμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για εκατομμύρια «κλιματικούς πρόσφυγες».

ΦΩΤΟ Video Screenshot TRT World

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί