Από την ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ η λύση για να ταΐσουν τα κράτη που θα ΠΕΙΝΑΝΕ: «Κοτόπουλο», «βοδινό» και ό,τι άλλο επιθυμείτε – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Η λύση στην επισιτιστική κρίση ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ...

Σιγκαπούρη! Το νέο κέντρο προώθησης της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η κατανάλωση κοτόπουλου που καλλιεργείται στο εργαστήριο μπορεί σύντομα να γίνει περισσότερο κανόνας παρά καινοτομία!!!

Μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων κατασκευάζει στην Σιγκαπούρη το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής καλλιεργημένου κρέατος της Ασίας για να ταΐζει τα πεινασμένα και πληγωμένα πλήθη από την επικείμενο τεχνητή παγκόσμια επισιτιστική κρίση!

Αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του επόμενου έτους για την παραγωγή κοτόπουλου με βάση τα κύτταρα και την έρευνα άλλων εναλλακτικών πρωτεϊνών! Ονομάζεται «GOOD MEAT – καλό κρέας»

Για την Σιγκαπούρη, όπως αναφέρεται, αυτό είναι ένα βήμα προς την διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας της χώρας (και αργότερα όλου του πλανήτη).

Το… «κρέας» κατασκευάζεται σε έναν βιοαντιδραστήρα που τρέφει τα κύτταρα ό,τι χρειάζονται, ώστε να ωριμάσουν και να γίνουν ζουμερό κρέας!

Γίνονται προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων για να καλλιεργούν κρέας σε μεγαλύτερες ποσότητες και να το μοιράζουν σε Ευρώπη και Αμερική, όπου εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων καταστρέφονται όλως τυχαίως μαζικά από… ατυχήματα!!!

Το επόμενο βήμα για την eat just το καλλιεργημένο βοδινό κρέας!

Ξεναγείστε τους εαυτούς σας στην εγκατάσταση παραγωγής κρέατος εργαστηρίου στην Σιγκαπούρη:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί