«Αντίβαρο»: Το νέο κλαμπ αποκλειστικά για κρεατοφάγους

Ο οποίος εμπνεύστηκε από τα θρυλικά μπριζολάδικα της πόλης των τελών του 19ου αιώνα και έφτιαξε ένα κλειστό κλαμπ σκληροπυρηνικών κρεατοφάγων.

 

APL Beef Club το λέει και αυτό που κάνει δεν το κάνει άλλος κανείς! Η ετήσια κάρτα μέλους των 1.800 δολαρίων (1.580 ευρώ) σου εξασφαλίζει λοιπόν πρόσβαση σε ένα δικό σου κομμάτι κρέατος 20-22 κιλών, το οποίο κάθεται να σιτέψει στον 90 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο «περιβαλλοντικό θάλαμο» του καταστήματος.

Εννοείται πως το βοδινό είναι μεγαλωμένο χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά και σφάζεται επιτόπου στο εστιατόριο. Όπου και θα παραμείνει για να σιτέψει ακόμα και για έναν ολόκληρο χρόνο από την αγορά του. Και όσο παραμένει στον «θάλαμο» του Lang, το κρέας αποκτά υπέροχα αρώματα και γεύσεις, αν και ο ίδιος επιμένει πως η καλύτερη περίοδος να το απολαύσεις είναι μεταξύ 90-150 ημέρες από τη σφαγή του.

Το πελώριο κομμάτι κρέας σου, «Flinstonian Rib» το λέει χαρακτηριστικά, θα αποδώσει 10-12 γενναίες μπριζόλες, που μπορείς είτε να απολαύσεις με παρέα για μια φορά είτε να επισκέπτεσαι κάθε τόσο το ΑPL μέχρι να σωθεί το κρέας.

Ωστόσο, η καλύτερη διατροφή είναι εκείνη που εμπεριέχει τα πάντα.