Αλλαγή φύλου μικρών παιδιών ένα κλικ μακριά, ΧΩΡΙΣ να ξέρουν οι γονείς! Κλινική της ΕΕ «σκορπά» τρόμο! vid

Μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο, παιδιά έπαθαν ζημιά

Φρίττει ο πλανήτης με τις καθημερινές ειδήσεις, οι οποίες πέφτουν «βροχή» καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», με αρχή την Βρετανία, τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 16 ετών θα μπορούσαν να λάβουν ορμόνες αλλαγής φύλου μέσω διαδικτύου μετά από λίγες μόνο διαδικτυακές διαβουλεύσεις, χωρίς την γνώση των γονιών τους.

Συγκεκριμένα, παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 16 ετών μπορούν να παραγγείλουν πανίσχυρες ορμόνες αλλαγής φύλου διαδικτυακά χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Αυτό έγινε γνωστό, αφότου μια έρευνα βρήκε ότι μια τρανς κλινική της Ευρωπαϊκής Ένωσης διένειμε συνταγές μετά από μερικές μόνο διαδικτυακές συνεδρίες…

«Πήρα μια βιαστική απόφαση σαν έφηβη όπως κάνουν πολλοί έφηβοι προσπαθώντας να βρω αυτοπεποίθηση και ευτυχία, μόνο που τώρα η υπόλοιπη ζωή μου θα επηρεαστεί αρνητικά», αναφέρει κοπέλα που δοκίμασε την συνταγή.

Παρότι οι κανονισμοί για την συνταγογράφηση ορμονών αντίθετου φύλου σε ανήλικους στη Βρετανία είναι σκληροί,  υπάρχει παραθυράκι και έτσι οι συνταγές που εκδίδονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνονται δεκτές στα φαρμακεία του Ηνωμένου Βασιλείου…

Η GenderGP λέγεται ότι συνταγογράφησε ορμόνες φύλου σε περισσότερους από 1800 ασθενείς το 2020 και περίπου 1 στους 6 απ’ αυτούς ήταν κάτω των 16 ετών συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού μόλις 10 ετών!!!

Η GenderGP, ωστόσο, υπερασπίστηκε τις πρακτικές της λέγοντας ότι δεν στηρίζουν όλοι οι γονείς την απόφαση του παιδιού τους να αλλάξει φύλο.

Η ψυχοθεραπεύτρια Sue Evans φοβάται ότι οι μακροχρόνιες συνέπειες θα μπορούσαν να είναι σοβαρές για τα παιδιά.

Δείτε το σοκαριστικό ρεπορτάζ:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί