Ακρίβεια-Ενεργειακή κρίση: Η Ευρώπη ΑΝΤΙΔΡΑ, η Ελλάδα…ΚΟΙΜΑΤΑΙ! – vid

Εδώ...χαλλλλαρά!

Όπως πέρυσι και το 2020 με την κορωνοχούντα και τα απίστευτης έντασης μέτρα καταπάτησης των ελευθεριών, ενώ τα ευρωπαϊκά κράτη, έστω και σε μη ικανοποιητικό βαθμό, έβριθαν από διαμαρτυρίες, στην Ελλάδα είχαμε και ΕΧΟΥΜΕ τα…«ΑΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!

Τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο Γερμανοί συμμετείχαν στη μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές της χώρας, την άνοδο των τιμών και το νέο κύμα εμβολιασμών!

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συμμετείχαν αριστερές αλλά και δεξιές πολιτικές ομάδες και οργανώσεις, κάτι που επισημαίνουν με μία δόση…ανησυχίας τα γερμανικά ΜΜΕ, όπως το Der Spiegel.

Tην ίδια στιγμή στη Βρετανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μαίνονται ή ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες εκτεταμένες απεργίες σε διάφορους τομείς (π.χ. ΜΜΜ, λιμάνια) ως διαμαρτυρία στις τοπικές κυβερνήσεις για ο άνευ προηγουμένου κύμα ακρίβειας.

Στην Ελλάδα την ίδια στιγμή η συντριπτική πελιοψηφία του λαού σκέφτεται τις…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ή το πως θα οργανώσει “τριήμερα” για να εκμεταλλευτεί τις καλές μέρες του Σεπτεμβρίου!

(φωτο:pixabay)

.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί