• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αφροδίτη Λατινοπούλου: Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα

Την είχαν βάλει στην μέση οι δημοσιογράφοι αλλά άντεξε την πίεση...

Το πρωί της Τετάρτης, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε το κατώφλι του «Πρωινού» για να εξηγήσει τι εννοούσε με την τοποθέτηση της ότι οι άντρες γίνονται σαν τις γυναίκες και οι γυναίκες γίνονται σαν τους άντρες.

Μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε:

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί κάποια παρερμηνεύθηκαν.

Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα.
Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα.
Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό.

Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Αυτή είναι η άποψη μου. Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου… Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπε είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ατέλειες αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου.

Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες. Για ποιο λόγο να μένουμε οι γυναίκες στο σώμα μας; Γιατί να δείχνουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μας;».

Θυμηθείτε ξανά τι είχε δηλώσει: