• Αρχική
  • Άρθρα
  • 3η δόση και ετήσιος εμβολιασμός! Σε όλα λένε ναι οι Έλληνες για να πάρουν πίσω τις ζωές τους – 5,8εκ. εμβολιασμοί μέχρι τέλος Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ

3η δόση και ετήσιος εμβολιασμός! Σε όλα λένε ναι οι Έλληνες για να πάρουν πίσω τις ζωές τους – 5,8εκ. εμβολιασμοί μέχρι τέλος Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ

Τώρα που συνήθισαν!

Σωρηδόν συρρέουν να εμβολιαστούν άτομα άνω των 30 ετών, ακόμα και όσοι είναι απολύτως υγιείς!

Το «δέλεαρ» της…επιστροφής στην κανονικότητα μέσω των καλοκαιρινών διακοπών είναι ίσως το κύριο κίνητρο των νεότερων που τους προτρέπει να κλείσουν άρον άρον ραντεβού για εμβολιασμό.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι, επηρεασμένοι και από τα κανάλια, που είναι θετικοί μία 3η δόση του εμβολίου αλλά και σε ετήσιο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Οι μεγαλεπήβολοι στόχοι του εμβολιαστικού εγχειρήματος φαίνεται πως όχι μόνο ότι πιάνονται αλλά και ότι έχουν ξεπεραστεί.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, εκτίμησε πως μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα έχουν γίνει στη χώρα μας 5,8 εκατομμύρια εμβολιασμοί, κάτι που συνεπάγεται ότι εκατομμύρια Έλληνες θα είναι εμβολιασμένοι πριν μπει το καλοκαίρι με τουλάχιστον μία δόση.

Η…ώρα της αλήθειας θα φτάσει για τους 20άρηδες μέσα στην Ιούνιο, όταν και αναμένεται να ανοίξουν τα ραντεβού για τον γενικό πληθυσμό 20-29: