34χρονη «παντρεύτηκε» ένα δέντρο

Μια μητέρα δύο παιδιών «παντρεύτηκε» με ένα δέντρο και πλέον επιθυμεί να αλλάξει το επώνυμό της για να αντικατοπτρίζει τον γάμο της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Κέιτ Κάνινχαμ έδωσαν το παρών στην παράξενη τελετή σε πάρκο του Μέρσεϊσαϊντ στην Αγγλία, όπου στα τέλη Αυγούστου ένας γαμπρός έφτασε στον γάμο με άρμα μάχης!

Η απόφαση της 34χρονης να προχωρήσει σε «γάμο» με ένα δέντρο δεν είναι τυχαία, καθώς επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με εκστρατεία που γίνεται και αντιτίθεται στην κατασκευή παράκαμψης. «Τα σχέδια για να ισοπεδωθεί αυτό το όμορφο μέρος για έναν άλλο πολυσύχναστο δρόμο δεν έχουν νόημα και είναι μια επίθεση στην υγεία μας», τονίζει.

Η ακτιβίστρια δήλωσε στην Liverpool Echo πως τώρα θέλει να αλλάξει το όνομά της και να το κάνει Κέιτ Ρόοζ Ελντερ. Η νύφη φορούσε φόρεμα στις αποχρώσεις του πράσινου, έχοντας στα μαλλιά της στεφάνι από λουλούδια.

«Ο φίλος μου υποστηρίζει πολύ την απόφαση μου. Με βοήθησε με τη τελετή. Ο μεγαλύτερος μου γιος ντράπηκε όταν του είπα τι θα κάνω, αλλά αποφάσισε να έρθει στην τελετή. Σημαίνει πολλά για μένα να είναι εκεί. Ο πατέρας μου ήταν υποστηρικτικός και με το βαν του με βοήθησε να οργανώσω τη μεγάλη ημέρα», δηλώνει η Κέιτ.

«Στην αρχή ήταν μια ιδέα. Στη συνέχεια αποφασίσαμε πως πρέπει να υλοποιηθεί. Είναι μια μεγάλη ημέρα για την κοινότητα. Είναι η μέρα μας», πρόσθεσε. Οι κάτοικοι, που συμμετέχουν στην εκστρατεία, είναι διατεθειμένοι να εμποδίσουν τη δημιουργία παράκαμψης μέσω της κοιλάδας Rimrose.

Πηγή: iefimerida.gr, ΦΩΤΟ pexels