Η Kansuda Wichaisuek, επίσης γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως «Dr. Po», έκανε το αναμνηστικό της εμβόλιο στις 7 Δεκεμβρίου και αρρώστησε βαριά δέκα μέρες αργότερα.
Άρχισε να εμφανίζει παρενέργειες, όπως υψηλή θερμοκρασία και πυρετό. Έκανε ένα τεστ για COVID το οποίο βγήκε αρνητικό και λήφθηκε επίσης αίμα που δεν έδειξε προβλήματα.
Η θερμοκρασία του σώματός της, που έφτασε τους 40 βαθμούς, δεν έπεφτε και νοσηλεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου.
Τα συμπτώματα της Po βελτιώθηκαν μετά από πέντε ημέρες και ξεκίνησε την αποκατάσταση στο Νοσοκομείο Ratchburi.
Κόντρα στις προσδοκίες των γιατρών, η 25χρονη υπέστη οπισθοδρόμηση και έστειλε μήνυμα στον πατέρα της στις 4 Ιανουαρίου για υψηλό πυρετό και πτώση της αρτηριακής πίεσης.
Δύο μέρες αργότερα, στις 6 Ιανουαρίου , υπέστη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή και κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή. Πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.
Ο Suraphon , ο πατέρας της Dr. Po, ήταν συντετριμμένος μετά τον θάνατό της και είπε:
«Η κόρη μου είχε λάβει το αναμνηστικό εμβόλιο , αλλά οι γιατροί προσπαθούν να μην αναφέρουν καμία σχέση με τον εμβολιασμό. Δεν ήταν ποτέ άρρωστη πριν από το εμβόλιο , αλλά μετά τον εμβολιασμό, ασθένησε βαριά.
Ήμουν ήδη δύσπιστος για το εμβόλιο , αλλά δεν είχα στοιχεία που να της δείξω γιατί».


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης