11/3/20: Ψήφισαν στα «μουλωχτά» νόμο για υποχρεωτικά εμβόλια! «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» στο Σύνταγμα τους βάζει εμπόδια, vid

Μένεις άφωνος με όσα είναι γραμμένα...

«Φουντώνει» η συζήτηση περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και λήψης μέτρων ή εφαρμογής πολιτικών που περιλαμβάνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους εμβολιασμένους κατά της COVID-19, μετά της δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων πως πρέπει να επιτρέπονται οι απολύσεις σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί.

Σήμερα, ο εργατολόγος και πρώην βουλευτής, κ. Α. Μητρόπουλος, έφερε το εξής θέμα στην δημοσιότητα, το οποίο φυσικά είχε αναδείξει από τον Απρίλιο του 2020 το el.gr: «Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Με τον νόμο 4670 του 20 άρθρο 4, η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει τον μερικό, στοχευμένο, υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Δεν μπόρεσε να τον καταστήσει υποχρεωτικό και γενικό λόγω μιας αναθεωρημένης διατύπωσης του Συντάγματος 5, παρ 5, που είναι δύσκολο άρθρο και δυσεφαρμόσιμο».

Δείτε από το 4.18:

Τι λέει το άρθρο 5, παρ.5 του Συντάγματος;;;

«Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων».

Αυτό το άρθρο του Συντάγματος εμπόδισε την επιβολή νόμου υποχρεωτικού εμβολιασμού, σύμφωνα με τον Α. Μητρόπουλο.

Προσέξατε τι λέει το Σύνταγμα των Ελλήνων;;; Κάνει λόγο για δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής ταυτότητας, αλλά και για προστασία έναντι βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

Από τι κινδυνεύει η «γενετική ταυτότητα» των πολιτών;;; Από τα εμβόλια;;; Αυτά θεωρούνται βιοιατρικές παρεμβάσεις και το άρθρο του Συντάγματος προστατεύει έναντι του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού;;;

Σημειώνεται επίσης πως η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με το ψήφισμά 2361/2021 αναφέρει πως κανείς δεν πρέπει να πιεστεί για να εμβολιαστεί (ΕΔΩ).

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ;;;

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση είναι ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020.

Στο άρθρο 4.β αναφέρει: Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Ο νόμος λοιπόν επισημοποιήθηκε στις 11. Μαρτίου 2020.

Πότε ξεκίνησε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα;;; Πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα είχαμε στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Τα πρώτα έκτακτα μέτρα ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου σε τοπικό επίπεδο στις πληγείσες περιοχές και κατέληξαν σε περιορισμό μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο στις 23 Μαρτίου. Από τις 16 Μαρτίου καθιερώθηκε καθημερινή απογευματινή τηλεοπτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Άρα λοιπόν, ο νόμος περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμών ψηφίστηκε πριν το πρώτο γενικό lockdown και όσα φοβερά είναι γραμμένα στο Σύνταγμα τους βάζουν εμπόδια. Επομένως κάποιοι γνώριζαν πως σύντομα και με ταχείες διαδικασίες, χωρίς επαρκή δοκιμή σε βάθος 10 ετών, όπως κανονικά προβλέπεται, θα έρθουν εμβόλια για τον κορωνοϊό, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί