• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αστυνομικοί περικυκλώνουν δημοσιογράφο, ένιωσε το σάλιο τους! «Σκοτώνεις ανθρώπους, τράβα σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικοί περικυκλώνουν δημοσιογράφο, ένιωσε το σάλιο τους! «Σκοτώνεις ανθρώπους, τράβα σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, με αφορμή τον κορωνοϊό, προβληματίζουν όλο και περισσότερο κόσμο.

Νέο βίντεο από την Βρετανία, η οποία έχει βαλθεί, σε επίπεδο αστυνομικών δυνάμεων, να ξεπεράσει σε αυταρχικότητα την Κίνα, δείχνει αστυφύλακες στο Λονδίνο να «ορμούν» σε δημοσιογράφο. Τον κατηγόρησαν πως «σκοτώνει ανθρώπους», επειδή τραβούσε από μακριά σε βίντεο περιστατικό με σύλληψη πολίτη στο πάρκο.

Το περιστατικό ξεκίνησε, όταν ο δημοσιογράφος, Michael Segalov, έγινε μάρτυρας διαπληκτισμού μεταξύ γυναίκας και αστυνομικών, κατά το οποίο η αστυνομία φάνηκε να την παρενοχλεί.

Τότε, εκείνος ξεκίνησε να μαγνητοσκοπεί την αντιπαράθεση με το κινητό του. Ωστόσο, ξαφνικά τρομάζει από το μεγάφωνο ενός αστυνομικού βαν! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικές δυνάμεις. Ένας αστυνομικός του είπε: «Σκοτώνεις ανθρώπους, τράβα σπίτι», μην τηρώντας, μάλιστα, τις αποστάσεις ασφαλείας που υποτίθεται πρέπει να τηρούν οι πάντες.

Σύμφωνα, με επιστολή διαμαρτυρίας, που απέστειλαν οι δικηγόροι του σταθμού ITN, στον οποίο δουλεύει ο Segalov, ο δημοσιογράφος, κατά την διάρκεια της λεκτικής αντιπαράθεσης, ένιωσε το σάλιο ενός αστυνομικού στο πρόσωπό του, μεταδίδει το VICE.

Ο δημοσιογράφος ζητά άμεσα να ερευνηθεί το περιστατικό, να αποδοθούν ευθύνες και να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη.

ΦΩΤΟ screenshot