Ασταμάτητος Βατόπουλος: «Κάθε μέρα να είναι Κυριακή, ανοιχτά μόνο φαρμακεία και μαγαζιά τροφίμων», vid

Με τα φρένα σπασμένα...

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, επανέλαβε, μιλώντας σε ΜΜΕ, την άποψή του πως πρέπει να εφαρμοστούν στην Ελλάδα σκληρά μέτρα Κίνας και να μείνουν ανοιχτά μόνο τα φαρμακεία και τα μαγαζιά τροφίμων! Όλα τα άλλα να κλείσουν!

«Πρότεινα να ξεκινήσει άμεσα μία συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο πλέον, κατά πόσο η ελληνική κοινωνία μπορεί να δεχθεί παραπάνω μέτρα», σημείωσε στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1, ο κ. Βατόπουλος και ανέλυσε: «Όπως όλοι θυμόμαστε στην Κίνα είχε απαγορευτεί κάθε κυκλοφορία στους δρόμους. Ούτε για τρόφιμα δεν μπορούσες να πας. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, διότι έχουμε και διαφορετική κουλτούρα και είμαστε διαφορετική κοινωνία, όμως πρέπει να συζητήσουμε τι μπορεί να γίνει ώστε να το πάρει ο κόσμος στα «ζεστά», να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα και να γίνει ότι είναι δυνατό για να ελαττωθεί η κυκλοφορία του κόσμου»

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

«Μια εβδομάδα ολόκληρη με 15 ημέρες θα πρέπει να είναι σαν Σάββατο ή Κυριακή. Να κλείσουν τα πάντα για μια εβδομάδα ή 15 ημέρες και να είναι μόνο ανοικτά φαρμακεία και καταστήματα τροφίμων», δήλωσε στο MEGA.

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί