• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σενάριο «βόμβα» για πανδημία και μέτρα από το 2010!!! Λένε πως δεν έχει σχέση με τον COVID! ΒΙΝΤΕΟ που κάνει κρότο

Σενάριο «βόμβα» για πανδημία και μέτρα από το 2010!!! Λένε πως δεν έχει σχέση με τον COVID! ΒΙΝΤΕΟ που κάνει κρότο

Με τις «ευλογίες» των Ροκφέλερ...

Σύμφωνα με το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο «Foxnews»:

 «Το 2010, το ακροαριστερό Rockefeller Foundation βοήθησε στο να εκπονηθεί μια σοκαριστική έκθεση σχετικά με τέσσερα πιθανά μελλοντικά σενάρια που θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα επόμενα 15 έως 20 χρόνια. Ένα από αυτά αφορούσε μια παγκόσμια πανδημία. Κάτι εξαιρετικά παρόμοιο με αυτό που συνέβη τον περασμένο χρόνο.

Κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας, ‘’η διεθνής κινητικότητα, τόσο των ανθρώπων, όσο και των εμπορευμάτων σταμάτησε. Συνήθως τα πολυσύχναστα καταστήματα και τα κτίρια γραφείων έμεναν κλειστά για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες. Εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο επέβαλαν αμετακίνητους κανόνες και περιορισμούς, από υποχρεωτική χρήση μάσκας μέχρι ελέγχους θερμοκρασίας σώματος’’

Ουάου! Αυτό ακούγεται γνωστό, αν και 10, 11 χρόνια πριν. Η έκθεση συνέχισε λεπτομερώς, σχετικά με το πώς οι τότε δυνάμεις δεν θα άφηναν να τελειώσει αυτή η πλασματική κρίση. ‘’Ακόμα και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο αυταρχικός έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παγιώθηκε και εντατικοποιήθηκε. Οι πολίτες παραιτήθηκαν πρόθυμα από μέρος της κυριαρχίας και της ιδιωτικής τους ζωής σε περισσότερα πατερναλιστικά κράτη, με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτή η αυξημένη εποπτεία πήρε πολλές μορφές: βιομετρικά αναγνωριστικά για όλους τους πολίτες, αυστηρότεροι κανονισμοί σε βιομηχανίες, των οποίων η σταθερότητα κρίθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα. “».

Αυτά δεν ζει άραγε σήμερα ο πλανήτης και φυσικά η Ελλάδα;

Όπως αναφέρεται από ιστοσελίδες που είχαν αμφισβητήσει την είδηση, η «έκθεση-αναφορά του Ιδρύματος Ροκφέλερ “Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης” δεν αναφέρεται σε προβλέψεις για το μέλλον. Περιλαμβάνονταν σενάρια, ένα εκ των οποίων αναφερόταν σε πανδημία. Υπάρχουν, μάλιστα, ελάχιστες ομοιότητες του σεναρίου του ιού με την τρέχουσα πανδημία COVID-19».

Ωστόσο, χθες οι δημοσιογράφοι του Foxnews επανέφεραν το θέμα, θεωρώντας πως, κάτι περίεργο συμβαίνει, αν η ομοιότητα του σήμερα με το σενάριο Ροκφέλερ δεν είναι απλά μια σύμπτωση.