ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ καταστάσεις!!! Δεν υπάρχει αυτή η είδηση – video

Θα τρελαθούμε εντελώς…

Ο δήμαρχος του Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, επικρίνεται ως υποκριτής, ενώ και στην Ελλάδα ακούμε παρόμοια πράγματα.

Αυτό γιατί, ενώ είπε στους κατοίκους να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις των Ευχαριστιών λόγω… κορωνοϊού, ο ίδιος απολάμβανε δείπνο με την οικογένειά του.

Δυσκολευόμαστε να γράψουμε την είδηση!!! Τι να στηλιτεύσουμε πρώτα;;; Τον δήμαρχο που λέει ανοησίες, ενώ και ο ίδιος δεν μπορεί να αποχωριστεί την οικογένειά του ή καλύτερα το γεγονός πως χαρακτηρίζεται υποκριτής ή και εγωιστής, εκείνος που περνά γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα;;;

Την Τρίτη, ο δήμαρχος των Δημοκρατικών, Sam Liccardo, λοιπόν ανήρτησε στο Twitter κείμενο με συγγνώμη, αφού τα τοπικά ΜΜΕ τον έπιασαν να αγνοεί τις δικές του οδηγίες ασφαλείας για να περάσει τις διακοπές με τους ηλικιωμένους γονείς του και έναν άγνωστο αριθμό επισκεπτών.

«Το απόγευμα των Ευχαριστιών, η σύζυγός μου Τζέσικα και εγώ παρευρεθήκαμε στο σπίτι των γονιών μου για ένα υπαίθριο δείπνο, μαζί με την κουνιάδα μου», παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Liccardo την Τρίτη και συνέχισε:

«Ζητώ συγγνώμη για την απόφασή μου να συγκεντρωθώ για την Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένειά μου, παραβιάζοντας τους κανόνες. Κατανοώ την υποχρέωσή μου ως δημόσιος αξιωματούχος να επιδεικνύω παραδειγματική συμμόρφωση στις εντολές δημόσιας υγείας και να μην τις αγνοώ. Δεσμεύομαι να πράττω καλύτερα».

Σοκαριστικό;;;

Μην ξεχνάμε πως και στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός δήλωσε προσφάτως:

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ – πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα».

Παντού το ίδιο σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό! Άνθρωποι απολογούνται επειδή θέλουν να βρεθούν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αλήθεια τι θα γίνει με τα ερωτευμένα ζευγάρια που ζουν χωριστά; Πώς θα βλέπονται;

Μια άχρωμη, «ξινή» και απόμακρη κοινωνία δημιουργείται. Το κενό ανάμεσα στους ανθρώπους μεγαλώνει σε τέτοιο σημείο, ώστε όποιος το παραβιάζει, «βγαίνει» στην σέντρα και απολογείται!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί