Αρνείσαι το σκανάρισμα στο μέτωπο;;; Στην φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ προετοιμάζει το έδαφος

Του πέρασαν χειροπέδες! «Μοιάζουν με ναζί και μαφία», είπε ο πολίτης στην WP.

Ένας τουρίστας στη Λουιζιάνα συνελήφθη, επειδή αρνήθηκε έλεγχο θερμοκρασίας μέσω σκαναρίσματος του μετώπου στο θεματικό πάρκο Disney World.

Δεν ήθελε να φύγει από το σημείο, επειδή, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε ξοδέψει 15000 δολάρια για οικογενειακές διακοπές.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από το Orange County Sheriff’s Office (Γραφείο του Σερίφη στο Ορλάντο), δείχνει τον Kelly Sills, 47 ετών, να συλλαμβάνεται από τις Αρχές.

«Ξόδεψα 15.000 $», παραπονιέται ο Sills καθώς του βάζουν χειροπέδες.

Ένας παρευρισκόμενος ακούγεται να λέει: «Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να κάνετε έλεγχο της θερμοκρασίας στο μέτωπο».

Ο αστυνομικός μέτρησε μέχρι το τρία και στον συνέλαβε.

Ο πατέρας Sills, μετά τις πιέσεις αστυνομίας και παρευρισκομένων, έδειξε να μετανιώνει γρήγορα για την απόφασή του, λέγοντας ότι ήταν πρόθυμος να ελεγχθεί τελικά.

Ωστόσο, ήταν αργά!

«Θα με σκανάρετε για την θερμοκρασία μου προτού με διώξετε, παρακαλώ;», ρωτάει ο Sills.

«Θα το κάνουν στην φυλακή, κύριε», απάντησε ένας αστυνομικός, σύμφωνα με το Orlando Sentinel.

O Sills, μιλώντας το Σάββατο στην γνωστή εφημερίδα «Washington Post» συνέκρινε την ασφάλεια της Disney με τους Ναζί και την μαφία, αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι είχε «λίγο κακή διάθεση» μετά από μια μέρα ταξιδιού.

Η θερμομέτρηση μοιάζει με σκανάρισμα μετώπου, το οποίο παραπέμπει σε «σφράγισμα». Όλα αυτά ενδεχομένως βγαίνουν στην δημοσιότητα, προκειμένου να παρθεί μία γεύση από το μέλλον.

Στο πάρκο της Disney μάλιστα υπάρχει προαιρετική αναγνώριση προσώπου!

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί