Απόλυτο «Βατερλό» για την «κλιματική αλλαγή» με άρωμα… Βιβάλντι – Ρεζιλεύτηκαν

Απλά διαβάστε...

Στρατολόγησαν και τον Βιβάλντι!!! Λένε πως το 2023 θα είναι η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, την ώρα που η Γερμανία έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και παγώνει η περισσότερη Ευρώπη, πράγμα φυσιολογικότατο να συμβαίνει, κατά καιρούς, την χειμερινή περίοδο!!!

Μάλιστα, μια εκδήλωση σχετικά με την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του κλίματος ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ λόγω της έναρξης του χειμώνα. Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αλήθεια!

 «Οι Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι στην Κλιματική Αλλαγή» ήταν ο τίτλος του προγράμματος που θέλησε να παρουσιάσει ο αστροφυσικός Harald Lesch μαζί με τους μουσικούς του Merlin Ensemble Vienna την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Theatre am Aegi. 

Λόγω της απροσδόκητης έναρξης του χειμώνα στην νότια Γερμανία, η παράσταση πρέπει τώρα να αναβληθεί, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η διοργανώτρια αρχή Hannover Concerts.

Η φαρσοκωμωδία δεν έχει τέλος!

Σημειώνεται πως «θαμμένο» στο πυκνό χιόνι βρίσκεται το Μόναχο με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στην Γερμανία αλλά και το κύμα ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΣ που σαρώνει την Κεντρική Ευρώπη να έχουν προκαλέσει εκτεταμένα προβλήματα στις αεροπορικές, οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (02/12) στο αεροδρόμιο του Μονάχου διακόπηκε η εναέρια κυκλοφορία και εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν. Παράλληλα, χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο. Ανάμεσά τους και αρκετοί Έλληνες που βρέθηκαν στην Γερμανία είτε για δουλειές είτε για αναψυχή και χόρτασαν «υπερθέρμανση»!!!

Δείτε εικόνες!

Πάγωσαν ακόμα και ιδιωτικά τζετ στο αεροδρόμιο! Άραγε να κατευθύνονταν στο Ντουμπάι για την Σύνοδο του Κλίματος;;; (ΕΔΩ)!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί