«Απόλυτη απάτη»!! Τι δεν τολμούν να μας πουν για την «κλιματική αλλαγή»;; vid

Σημαντικότατο βίντεο!

Δύο επιφανείς Αυστραλοί πολιτικοί, ο Γερουσιαστής, Malcolm Roberts, που έχει πολλές φορές μιλήσει κατά των χουντικών μέτρων του covid, και το μέλος του «One Nation», Craig Kelly, μίλησαν ανοικτά για την πράσινη παράνοια των ημερών.

Έχοντας…εξελίξει ακόμα περισσότερο το αφήγημα περί κλίματος, «ειδικοί», πολιτικοί και ΜΜΕ παγκοσμίως δεν μιλάνε καν πλέον για «υπεθέρμανση» ή «κλιματική αλλαγή», αλλά έχουν υιοθετήσει όρους όπως «κλιματική κρίση και κλιματικό χάος».

«Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!!!», δήλωσε μεταξύ άλλων το δίδυμο των Αυστραλών πολιτικών, υιοθετώντας την άποψη πολλών επιστημόνων σε όλο τον πλανήτη που δεν χαίρουν φυσικά της αναγνωρισιμότητας από τα ΜΜΕ!

«Είναι μία ολοκληρωτική απάτη! Εάν κοιτάξετε τα στοιχεία, είναι σαφέστατο ότι η κλιματική αλλαγή είναι κυκλική!! Είχαμε τις θερμότερες περιόδους αυτής της χώρας, είχαμε μία θερμή περίοδο τη δεκαετία του ’30 και του ’40 και έπειτα διανύσαμε μία περίοδο ψύξης.

Έτσι από τη δεκαετία του ’40 μέχρι τα μέσα-τέλη της δεκαετίας του ’70 είχαμε μία περίοδο ψύξης όπως το διοξείδιο του άνθρακα αυξήθηκε!!! Και ναι, ίσως να υπήρξε μία ήπια θέρμανση από τη δεκαετία του ’70. Και αυτό για το καλό μας!

Είμαστε οικονομικά καλύτερα με ένα θερμότερο κλίμα! Η απόδοση των καλλιεργειών συνεχίζει να αυξάνεται! Τα νησιά του Ειρηνικού υποτίθεται ότι βουλιάζουν. Όχι δεν βουλιάζουν, μεγαλώνουν! Ο αριθμός των πολικών αρκούδων υποτίθεται ότι μειώνεται. Όχι, αυξάνεται…5 φορές!

Υποτίθεται πως έχουμε όλη αυτή την αποψίλωση των δασών. Όχι, το πράσινο στον πλανήτη αυξάνεται. Υπάρχει περισσότερο πράσινο στον πλανήτη σήμερα από όταν εγώ πήγαινα σχολείο»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί