ΑΠΟΚΟΣΜΟ: Σύστημα QR Code μπροστά σε σουπερμάρκετ – Τι είπε ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ πολίτης μόλις το είδε! vid

Από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη...

Απόκοσμα πλάνα από την Ουάσιγκτον, DC προμηνύουν αυτό που έρχεται σύντομα σε όλη την Αμερική αλλά ενδεχομένως και στην Ευρώπη: ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης που θα απαιτεί από τους αγοραστές να σαρώσουν τον κωδικό QR τους για να ψωνίσουν αγαθά.

Μια ανήσυχη και τρομαγμένη καταναλώτρια έδειξε μια σειρά από σαρωτές κωδικών QR στην είσοδο του Whole Foods στο DC:

«Λοιπόν, βασικά δεν μπορείτε να πάτε στο Whole Foods Market στην Ουάσιγκτον, DC εκτός και αν σαρώσετε τον δικό σας κωδικό QR και παρακολουθούν όλα όσα κάνετε. Αυτό είναι το μέλλον όλων των παντοπωλείων», είπε, προσθέτοντας «θα πρέπει να μποϊκοτάρω το Whole Foods».

«Πρέπει να έχω τον δικό μου κωδικό QR για να μπω στο Whole Foods;» ρώτησε έναν συνεργάτη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως θα χρειαστεί.

Οι κωδικοί QR θεωρούνται από εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της ατζέντας Μεγάλης επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που δεν θα παρακολουθεί μόνο τις συνήθειες δαπανών σας, αλλά την υγεία και το ιστορικό των εμβολίων ως μέρος της « Ψηφιακής Ταυτότητας» κάποιου. “

https://twitter.com/i/status/1606720722902073345

Δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να χρησιμοποιηθεί αυτό το μοντέλο κοινωνικής πίστωσης για την επιτήρηση και τον έλεγχο των μετακινήσεων των ανθρώπων, κάτι που συμβαίνει ήδη στην κομμουνιστική Κίνα υπό το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας. Βέβαια, στην Αμερική και στην Ευρώπη (πλην Ελλάδας που ο λαός ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αρκεί να μην χάσει το γλέντι), τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, καθώς ο κόσμος αντιδρά.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί