Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ! «Βόμβες» στην Bundestag για το ψηφιακό ευρώ: Δεν υπακούς, δεν θα έχεις λεφτά

Σοκαριστική δικαίωση Λιακόπουλου!!!

Σε μια συζήτηση της γερμανικής ολομέλειας για το ψηφιακό ευρώ στις 8 Νοεμβρίου στην Bundestag, η ανεξάρτητη βουλευτής, Joana Cotar, επεσήμανε τους κινδύνους της κρατικής επιτήρησης που συνδέονται με την εισαγωγή του εν λόγω νομίσματος στην Ευρώπη, κινδύνους που τόσα χρόνια επισημαίνει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος!

“Κανείς δεν χρειάζεται το ψηφιακό ευρώ. Ούτε οι τράπεζες, ούτε οι εταιρείες και σίγουρα ούτε οι πολίτες. Όποιος θέλει να πληρώσει ηλεκτρονικά το κάνει ήδη σήμερα. Όποιος θέλει να διατηρήσει το απόρρητό του χρησιμοποιεί μετρητά”, είπε.

Οι μόνοι άνθρωποι που θα επωφεληθούν από αυτό, είπε ο Cotar, θα είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι πολιτικοί «που έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους, δηλαδή την πλήρη επιτήρηση των πολιτών».

Αναφέρθηκε δε στο κοινωνικό σκορ της Κίνας, λέγοντας πως με το ψηφιακό σκορ είναι πιθανό να εφαρμοστεί και στην Ευρώπη! Όποιος δεν υπακούει σε ό,τι υποδείξει το κράτος, για παράδειγμα δεν εμβολιαστεί κατά την διάρκεια μιας νέας… πανδημίας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα χρήματά του!

Αυτά ακούστηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

Δείτε μόνο στο ΕΛ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-DPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί