Από τον ΠΟΥ μέχρι τον Bill Gates! Ο Μπουρλά καλεί «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ» να ενωθούν: «OΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτω από έναν σκοπό», vid

Στον απόηχο της δήλωσης «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» του Σβαμπ...

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν σταματάει να βγάζει ειδήσεις, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι καλές για το ανθρώπινο γένος.

Πως γίνεται να είναι εξάλλου όταν εκεί έχουν μαζευτεί όλα τα «ΠΑΙΔΙΑ» των εχθρών των ανθρώπων;

«Ο ιδρυτής ήταν ο Bill Gates, αλλά η GAVI ουσιαστικά γεννήθηκε εδώ στο Νταβός! Είναι παιδί του Νταβός! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ», είχε δηλώσει με νόημα ενώπιον του Άλμπερτ Μπουρλά πριν από λίγες ημέρες ο ιδρυτής του WEF και κύριος εκφραστής του Great Reset, Κλάους Σβαμπ.

Τάχιστα ο…Θεσσαλονικιός CEO της Pfizer, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον έχει ήδη τιμήσει, έσπευσε να καλέσει τα “παιδιά” για τα οποία μίλησε ο Σβαμπ σε συστράτευση!

Συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι οφείλουμε να συνεργαστούμε επί της ουσίας, για τις διαγνώσεις, θεραπείες. Κάποιος πρέπει να δοκιμάσει τις συνταγές αυτών των πολύπλοκων φαρμάκων. Και για όλα αυτά επαναλαμβάνω χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Δίχως Σύνορα, και άλλων παρόμοιων οργανισμών που μπορούν να συνδράμουν.

Ο οργανισμός του Bill Gates για παράδειγμα έχει υπάρξει θεμελιώδης για εμάς που βοηθάει μέσω του GAVI (σ.σ. Παγκόσμια Συμμαχία για τα εμβόλια) και άλλων μέσων για να διανείμουμε εμβόλια παγκοσμίως έως τώρα. Και όπως ο Bill είπε, εκατοντάδες χιλιάδες ζωές έχουν σωθεί ως τώρα εξαιτίας αυτής της προσπάθειας.

Μπορούμε και πολύ καλύτερα! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ κάτω από έναν σκοπό».

(φωτο:WEF)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί