Απίστευτη θεωρία συνωμοσίας ( ; ) για την γρίπη των πτηνών και τους ανθρώπους

Τι ισχυρίζονται επιστήμονες

Η Δρ. Kelly Victory εμφανίστηκε στην εκπομπή Redacted Saturday, όπου μίλησε για το ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών, κάνοντας τρομερούς ισχυρισμούς!

«Γνωρίζουμε ότι πολλά επιστημονικά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι μόνο στην Κίνα, έχουν κάνει έρευνα ωφέλιμης λειτουργίας ειδικά για αυτόν τον ιό, τη γρίπη των πτηνών», είπε η Victory. «Έχουν χειραγωγήσει αυτόν τον ιό στο εργαστήριο, αυτό που ονομάζουμε κέρδος λειτουργίας, που σημαίνει λήψη ενός παθογόνου, θα μπορούσε να είναι ένας ιός όπως είναι σε αυτήν την περίπτωση, ή ένα βακτήριο ή ένας μύκητας και να τον χειριστούν στο εργαστήριο για να τον φτιάξουν πιο ισχυρό, πιο μεταδοτικό, πιο ανθεκτικό στη θεραπεία, πιο ικανό να εξαπλωθεί για παράδειγμα μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό κάνουν με αυτόν τον ιό και το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια», συνέχισε!

Ο γιατρός είπε ότι τοποθεσίες που έχουν κάνει τέτοια έρευνα στις ΗΠΑ είναι το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν στο Μάντισον και το εργαστήριο του USDA στη Τζόρτζια.

Ισχυρίστηκε επίσης πώς η φυσική γρίπη των πτηνών δεν επηρεάζει παραδοσιακά τους ανθρώπους, οπότε αν βλέπουμε μεγάλη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, προέρχεται από εργαστήριο.

«Επομένως, αν αρχίσουμε να βλέπουμε σημαντική μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο με αυτό το πιο πρόσφατο ξέσπασμα, μπορώ να εγγυηθώ ότι οφείλεται στο ότι χειραγωγήθηκε στο εργαστήριο», είπε.

Η Victory συζήτησε επίσης πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) Robert Redfield, για τις οποίες είχατε διαβάσει στο ΕΛ!

Ο πρώην διευθυντής του CDC, Δρ. Robert Redfield, έκανε σχόλιο για το τελευταίο ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο NewsNation , προτείνοντας ότι αυτό που βλέπουμε μπορεί να μην οφείλεται σε έναν ιό που βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον, αλλά σε έναν ιό που έχει προέλθει από βιοεργαστήριο.

Ο Redfield είπε στην Elizabeth Vargas του NewsNation ότι ανησυχεί για την γρίπη των πτηνών, επειδή «αυτός ο ιός βρίσκεται ήδη σε 26 είδη θηλαστικών, όπως είδατε πιο πρόσφατα στα βοοειδή. Αλλά σε ένα εργαστήριο, θα μπορούσα να το καταστήσω εξαιρετικά μολυσματικό για τον άνθρωπο μέσα σε λίγους μήνες». 

Ο Ρέντφιλντ συνέχισε: 

«Αυτή είναι η πραγματική απειλή. Αυτή είναι η πραγματική απειλή βιοασφάλειας, καθώς αυτά τα πανεπιστημιακά εργαστήρια κάνουν βιο-πειράματα που τροποποιούν σκόπιμα τους ιούς – και νομίζω ότι η γρίπη των πτηνών θα είναι η αιτία της Μεγάλης Πανδημίας – κάνοντάς τους πιο μολυσματικούς για τον άνθρωπο». 

Ο Ρόμπερτ Ρέι Ρέντφιλντ Τζούνιορ είναι Αμερικανός ιολόγος που υπηρέτησε ως Διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και Διαχειριστής του Οργανισμού για το Μητρώο Τοξικών Ουσιών και Νοσημάτων από το 2018 έως το 2021.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί