ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στον Καναδά! Καταστρέφουν τον δυτικό κόσμο για να φέρουν ΧΟΥΝΤΑ, vid

Απλά ΣΟΚ!!! Φτώχεια στον Καναδά...

Η φτώχεια έχει εξαπλωθεί σε όλη τον δυτικό κόσμο και ετοιμάζεται η παγκόσμια λύση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Στον Καναδά, του οποίου η κυβέρνηση κουνάει το δάκτυλο στην Ρωσία του Πούτιν, η κατάσταση είναι απελπιστική! Ένα εγγυημένο βασικό εισόδημα, λέει μελέτη, θα βοηθούσε στην ανακούφιση της φτώχειας, αλλά θα μπορούσε επίσης να θέσει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική βιωσιμότητα και την προσφορά εργασίας ορισμένων επαρχιών.

Η έκθεση του Atlantic Provinces Economic Council, μιας οικονομικής δεξαμενής σκέψης με έδρα το Χάλιφαξ, ανέφερε ότι η παροχή στους ανθρώπους ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα διασφαλίσει ότι όλοι έχουν αρκετά χρήματα για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων τροφής, στέγασης και ένδυσης. ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΝ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ!!!

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελλάδα, η οποία οδηγείται στα διεθνιστικά μονοπάτια.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος πιθανότατα θα απαιτούσε αύξηση των φόρων ή περικοπή των κρατικών δαπανών, αναφέρει η έκθεση! Ή μία υπέρ-εταιρεία, η οποία θα προσφέρει επιδόματα στους υπάκουους πολίτες.

Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο από το Βανκούβερ, στον Καναδά! Οδηγούν στους ανθρώπους στην απόλυτη φτώχεια, προκειμένου αν επιβάλλουν ό,τι θέλουν στις κοινωνίες, εξαλείφοντας κάθε οικονομική αντίσταση!

Το βίντεο, που καταγράφηκε από έναν άνδρα , δείχνει πολλούς ανθρώπους να περπατούν σε ένα γεμάτο κόσμο πεζοδρόμιο κατά μήκος της οδού East Hastings Street. Υπάρχουν επίσης πολλές σκηνές.

“Γεια σου, Τριντό. Αυτοί είναι γιοι και κόρες Καναδά… παιδιά κάποιου. Αυτή είναι η πολιτεία του Βανκούβερ. Αυτός είναι ο Καναδάς σου”, λέει, καλώντας τον να αντιμετωπίσει τους άστεγους στο Downtown Eastside του Βανκούβερ έχει γίνει viral. 

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί