Δεν έχει κοπάσει ακόμα η απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο και μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά στον λαό του μετά το νοσοκομείο!
Οι μέρες είναι κρίσιμες και πλέον η διεθνιστική Δύση βάζει σχεδόν όλα τα «όπλα» της στο τραπέζι, προκειμένου η Ευρώπη και οι όποιοι γείτονές της να συσπειρωθούν εναντίον της Ρωσίας χωρίς κανείς να ξεφεύγει από το γεωπολιτικό «μαντρί», σχολιάζουν ευρωσκεπτικιστές.
Μάλιστα, μετά τον Φίτσο, όπως είδατε, επίτροπος της ΕΕ προειδοποίησε τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως κινδυνεύει όπως ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.
Αλλά αυτές οι απειλές που αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί και οι χώρες εξαφανίζονται ως δια μαγείας, όταν εκλέγεται μια πιο «φιλική», για τα διεθνιστικά συμφέροντα, κυβέρνηση, σχολιάζει το Russia Today!
«Υπάρχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ελάτε υπό την ομπρέλα της ΕΕ, βάλτε τα πράγματα στην σωστή σειρά και όλα θα πάνε καλά. Διαφορετικά, καλύτερα να προσέχετε τα νώτα σας».
Αυτό είναι το μήνυμα τώρα που η ένταση στον πλανήτη κορυφώνεται!
Δείτε το βίντεο:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-REUTERS POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Tι δεν παραγγέλνουν ποτέ όταν τρώνε έξω σε εστιατόρια οι ειδικοί τροφίμων
- Ταινίες Πρώτης Προβολής: Κλασικός Τζάρμους, έκπληξη από τη Βραζιλία και Καποδίστριας
- Τα «καρφιά» Ερντογάν για Αιγαίο και Κύπρο και τα μηνύματα σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Μάχη στα σύνορα Τατζικιστάν-Αφγανιστάν! Υπάρχουν νεκροί
- Αθήνα: Πότε ήταν τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα από το 1900 μέχρι σήμερα
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χριστουγεννιάτικα το Λος Άντζελες
- Έκκληση για… ειρήνη θα κάνει ανήμερα των Χριστουγέννων ο Πάπας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man», vid
- Μνήμες Χριστουγέννων μιας άλλης εποχής – “Χωρίς πολύχρωμα φώτα και στολισμούς, γεμάτα γαλήνη”
- Η Κέιτ Μίντλετον παίζει στο πιάνο μαζί με την κόρη της Σάρλοτ σε εμφάνιση-έκπληξη, vid









