ΑΠΑΤΗ η «κλιματική αλλαγή» στην πλάτη ανθρώπων που μετατρέπονται σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ;;; Video ΣΟΚ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά

Τεράστια απάτη στις πλάτες ανθρώπων που μετατρέπονται σε σκλάβους η θεωρία της «κλιματική αλλαγής»;;;

Στο παρακάτω βίντεο ειπώνονται τα ακόλουθα από τον δημοσιογράφο:

«Αυτή η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή, διεξάγεται εδώ και δεκαετίες τώρα. Δεν έχω ακούσει ακόμη ούτε έναν επιστήμονα  του κλίματος ή, έναν ενθουσιώδη καταστροφολόγο του κλίματος να παραδέχεται ότι πραγματικά έχει κάνει λάθος.

Μας λέει η επιστήμη, -που μας έφεραν την δεκαετία του 1970, για την πρόβλεψη της “Εποχής των Παγετώνων”. Επίσης μας έφεραν το αφήγημα ενός ακατοίκητου πλανήτη σε πέντε χρόνια.

Αυτό πιθανότατα το έχετε ακούσει το 2006, το 2013, το 2017 και φυσικά το 2022.

Ποιος να ήξερε ότι τα ψεύτικα επιχειρήματα για το κλίμα, θα μπορούσαν να ανακυκλωθούν σαν χαρτόκουτα. Επίσης κατάλαβαν το λάθος σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Όχι μόνο η ηλιακή και αιολική ενέργεια είναι άχρηστη στην παροχή αξιόπιστου βασικού φορτίου με δυνατότητα αποστολής, τα ηλιακά πάνελ είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένα από τοξικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα ρύπανσης στο τέλος της ωφέλιμης ζωής τους.

Επίσης υπάρχει αυτό το μικρό θέμα για το πώς ορισμένα από τα βασικά στοιχεία  μεταστροφής σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αποθήκευση μπαταριών ουσιαστικά θα επικρατήσουν. Βλέπετε τα σημαντικά στοιχεία, -όπως το κοβάλτιο για παράδειγμα, στο 90% εξορύσσεται στα ορυχεία  του Κογκό όπου, η εργασία σκλάβου περιλαμβάνει και παιδιά τα οποία εκμεταλλεύονται κάθε μέρα.

Και θα πρέπει να σας ενημερώσω, ότι η παρατεταμένη έκθεση στο κοβάλτιο μπορεί να οδηγήσει σε γενετικές  ανωμαλίες, καρκίνο, ασθένειες των πνευμόνων και θάνατο.

Δεν ακούς ποτέ τους “Πράσινους” ή τα ανανεώσιμα παραμύθια τους να μιλάνε για αυτή την άβολη αλήθεια».

Δείτε την συνέχεια:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί