ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ απαγόρευσαν σε μητέρα και τα παιδιά της την είσοδο στα Επείγοντα λόγω μη εμβολιασμού – ΒΙΝΤΕΟ

Παρόμοια περιστατικά έχουμε και σε ελληνικά νοσοκομεία.

Μία νεαρή μητέρα 2 μικρών παιδιών καταγγέλλει στην κάμερα ότι ιθύνοντες νοσοκομείου στις ΗΠΑ αρνήθηκαν να την αφήσουν να μπει καθώς ήταν ανεμβολίαστη, παρά το ότι επρόκειτο για ΕΠΕΙΓΟΝ περιστατικό.

Η πρωτοφανής επίδειξη ρατσισμού αλλά και ανθρώπινης αναλγησίας (μιας και μιλάμε για μητέρα με τα δύο παιδιά της) έλαβε χώρα σε τοπικό εφημερεύων νοσοκομείο στο Χόμπαρτ των ΗΠΑ.

Η γυναίκα που προσπαθεί στην κάμερα να κρατήσει την ψυχραιμία της αναγκάστηκε να οδηγήσει αρκετή ώρα προκειμένου να πάει στα Επείγοντα μετά από πτώση που είχαν οι δύο κόρες της ηλικίας μόλις 1 και 3 ετών.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια μετά από μία ΑΝΑΚΡΙΣΗ που της έγινε στην είσοδο του νοσοκομείου την απαγόρευσαν την είσοδο με τη δικαιολογία ότι ως συνοδός των παιδιών δεν ήταν εμβολιασμένη!!!

Δείτε τι εξομολογείται στην κάμερα μέσα στο αμάξι της, μερικές μόνο στιγμές μετά τον διωγμό της από το νοσοκομείο της Αρίας φυλής:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί