Γυναίκα, η οποία διαμαρτυρόταν ειρηνικά στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας εναντίον των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας κίνησης λόγω του κορωνοϊού, συνελήφθη επειδή παραβίασε, όπως λέει η Αστυνομία, την κοινωνική απόσταση που έχει επιβληθεί παγκοσμίως.
Η εικόνα είναι συγκλονιστική, καθώς οι αστυνομικοί ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, με εκείνο να ουρλιάζει και να φωνάζει «μαμά, μαμά», ενώ το αρπάζουν από τα χέρια της.
Μετά από ώρα κάποιος από τους αστυνομικούς αισθάνθηκε προφανώς τύψεις, βάζοντας και το παιδί μέσα στο αστυνομικό βαν, ωστόσο το σοκ της σύλληψης ήταν μεγάλο.
Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά και η δημοσιογραφική πένα «τρέμει» εμπρός σε τέτοιες εικόνες αθλιότητας και αυταρχισμού!
Σας αφήνουμε καλύτερα να δείτε το βίντεο!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Γαλλία: Πραγματοποιήθηκε ο 1ος γύρος των δημοτικών εκλογών – Σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή
- Βρετανία-ΗΠΑ-Καναδάς: Επικοινωνία Στάρμερ με Τραμπ και Κάρνεϊ για την κατάσταση στο Στενό του Χορμούζ
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων του με κράτη του Κόλπου, δηλώνει ο Ιρανός πρεσβευτής στο Ριάντ
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη «για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων», λέει το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)









