Ανυπομονούν να φύγει ο Τραμπ! Liberation: «Γ…. δύο μήνες ακόμη!»

Aνοικτά κατά του Τραμπ βγήκε η ευρείας κυκλοφορίας γαλλική Liberation, με ένα καυστικό πρωτοσέλιδο που μετρά τις μέρες μέχρι την οριστική απομάκρυνσή του απ το Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δύο εβδομάδες μετά από τις αμερικανικές εκλογές, φαίνεται πως αποδέχεται την ήττα του και το γεγονός πως πρέπει να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με την έλευση του 2021.

Η γαλλική εφημερίδα δίνει τη δική της… διάσταση στην αλλαγή της ηγεσίας των ΗΠΑ, με τον Τραμπ να φιγουράρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απεικονίζεται σκυφτός με τον τίτλο της εφημερίδας να είναι «Γαμώτο, ακόμα δύο μήνες»!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Τραμπ χρειάστηκε οκτώ μέρες ώστε να δηλώσει πως ο Τζο Μπάιντεν είναι ο νικητής των εκλογών της 3η Νοεμβρίου.

(Reader – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί