ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ στην κορωνοχούντα! Κυβερνήτης ΑΚΥΡΩΝΕΙ μάσκες και υποχρ. εμβολιασμούς: «Κάνουν κακό στα παιδιά»

Θέληση και ανθρωπιά να υπάρχει!

Ο πρόσφατα ορκισμένος κυβερνήτης της Βιρτζίνια Γκλεν Γιανγκίν απέσυρε τις εντολές που απαιτούσαν από τα παιδιά να φορούν μάσκες και τους κρατικούς υπαλλήλους να εμβολιάζονται κατά του Covid-19.

Κι αυτό μάλιστα το έκανε από την 1η κιόλας μέρα που ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα!

Μετά την νίκη επί του Δημοκρατικού υποψηφίου και πρώην κυβερνήτη της Βιρτζίνια Τέρι ΜακΑουλιφ στις εκλογές του Νοεμβρίου 2021, ο Γιουνγκίν – ένας Ρεπουμπλικανός – εμμένει στη δέσμευσή του να άρει τους σαρωτικούς περιορισμούς για τον covid που είχε επιβάλει ο προκάτοχός του.

Τα μέτρα είχαν εφαρμοστεί από τον πρώην Δημοκρατικό κυβερνήτη Ραλφ Νόρθαμ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος για επανεκλογή τον Νοέμβριο.

Στο εκτελεστικό του διάταγμα που ακυρώνει την το μέτρο της μάσκας στα σχολεία, ο Youngkin δήλωσε ότι «οι γονείς, όχι η κυβέρνηση, έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών τους».

«Πρόσφατες κυβερνητικές εντολές που απαιτούν σχεδόν από κάθε παιδί στη Βιρτζίνια να φοράει μάσκες σχεδόν κάθε στιγμή που είναι στο σχολείο έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και μη πρακτικές. Το μέτρο έχει προκαλέσει «σημαντικό κακό» στα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της παρεμπόδισης «της ανάπτυξης συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων».

Οι μάσκες έχουν επίσης αυξήσει τα συναισθήματα απομόνωσης, επιδεινώνοντας προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία των παιδιών από τον Covid-19».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί