Ανταγωνίζονται οι χώρες η μία την άλλη στα χουντομέτρα! Bρετανία – Με διαβατήριο εμβολιασμού η είσοδος σε κλαμπ και κλειστούς χώρους διασκέδασης

Στην καθιέρωση των διαβατηρίων εμβολιασμού στη Βρετανία για την είσοδο σε νυχτερινά κλαμπ και άλλους κλειστούς χώρους εκδηλώσεων προσανατολίζεται η κυβέρνηση, επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο Νταντχίμ Ζαχαουί είπε ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί από τα τέλη του μήνα, καθώς μέχρι τότε όλοι οι πολίτες άνω των 18 θα έχουν πρόσβαση στη δεύτερη δόση.

Ωστόσο, η απόφαση έχει προκαλέσει επικρίσεις τόσο από τους ιδιοκτήτες των μεγάλων χώρων εκδηλώσεων όσο και από κάποιους βουλευτές. Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας υπεραμύνθηκε της απόφασης, καθώς όπως είπε, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η οικονομία θα παραμείνει ανοιχτή.

«Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουμε ανοιχτές αυτές τις επιχειρήσεις, κατά τη γνώμη μας, είναι να συνεργαστούμε με αυτές τις επιχειρήσεις» είπε στο BBC, εξηγώντας ότι οι μεγάλοι κλειστοί χώρου λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το σχέδιο της κυβέρνησης να προσφέρει ενισχυτική δόση για τους πιο ευάλωτους, κυρίως των άνω των 50 ετών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί