Ανεμβολίαστη ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον Μακρόν: «ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ μαζί σου στις τηλεοράσεις»! Σημείο των καιρών το ΒΙΝΤΕΟ

Αντίστροφη μέτρηση για τους πολιτικούς...

Έντονο διάλογο είχε ο Εμανουέλ Μακρόν με ανεμβολίαστη βοηθό οδοντιάτρου, που του είπε ότι ήταν λάθος το κλείσιμο των σχολείων κατά την διάρκεια των lockdown και όπως θα δείτε τον αποστόμωσε πολλές φορές με τον Γάλλο πρόεδρο να χάνει τα λόγια του!

Είναι εμφανές πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων ξεφτιλίζει τους πολιτικούς, προκειμένου να τους αντικαταστήσει με ακόμα πιο σκληρή χούντα. Τα σημάδια έρχονται από την Γαλλία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, με φόντο τις επαναληπτικές εκλογές εναντίον της Μαρίν Λεπέν, επισκέφτηκε την πόλη Ντεναίν, μία από τις φτωχότερες της Γαλλίας που έδωσε 41% στη Λεπέν στον 1ο γύρο του.

Μία γυναίκα, που το Politico αναφέρει πως είναι ανεμβολίαστη βοηθός οδοντιάτρου, του είπε ότι ήταν λάθος το κλείσιμο των σχολείων κατά την διάρκεια των lockdown. Η απάντηση του Μακρόν ήταν: «Δεν ζείτε στον πραγματικό κόσμο» με τη γυναίκα να απαντά: «Εγώ δεν ζω στον πραγματικό κόσμο; Οι άνθρωποι θα γελούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους με αυτά που λέτε». Η δήλωση είναι καταγεγραμμένη και στο Politico.

Η γυναίκα θύμισε στον Μακρόν πως είχε πει πως θέλει να «την σπάσει στους ανεμβολίαστους» και πως «είναι προβληματικοί» με τον Γάλλο πρόεδρο να λέει πως το είπε στοργικά! «Βάλατε στα παιδιά μας φίμωτρο», του τόνισε πολλές φορές.

Δείτε το βίντεο και συγκρίνετε μετά όλους αυτούς τους δυτικούς ηγετίσκους με τον Πούτιν! Εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός: «Που πας ρε Καραμήτρο;;;».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί