Ανεμβολίαστη πολίτης τους «ΤΣΑΚΙΣΕ»: Γιατί βγάζετε εμένα και όχι τους επιστήμονες!!! ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ!!!

Θα το απολαύσετε - Δείτε το, μην καθυστερείτε...

Συχνά-πυκνά στα ΜΜΕ, καλούν μητέρες ή γενικά πολίτες να αντιμετωπίσουν γιατρούς, γυρολόγους, όπως τους αποκαλεί μερίδα του κόσμου (σήμερα βέβαια βρήκαν την δασκάλα τους – ΕΔΩ).

Συνήθως αυτό που ακούνε είναι ειρωνείες, σχόλια τύπου μην διαβάζετε το ιντερνέτ (να βλέπουν δηλαδή μόνο τηλεόραση που τα λέει τόσο… «καλά» πάντα), χαρακτηρισμούς, όπως αρνητές κτλ.

 Αυτή την φορά όμως μία μητέρα τους μίλησε στα ίσια:

«Γιατί βγάζετε στο παράθυρο μία μητέρα και δεν βγάζετε κάποιους από τους διακεκριμένους επιστήμονες, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Γάκη, τον κ. Φαρσαλινό να σας λύσουν τις απορίες.

Μιλούν από την πρώτη στιγμή με αριθμούς και με μελέτες.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιον λόγο μας καλείτε: Για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι, κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον «αέρα», όπως έχει γίνει πολλές φορές».

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν η Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή. Η κ. Καρυώτη είχε τονίσει πως αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη τότε αποκάλυψε τα «πιστεύω» της.

«Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε η κ. Καρυώτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί