«ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ» πάνελ στο Νταβός: Με χαμόγελα ανακοίνωσαν τον «ΚΙΝΔΥΝΟ» που πρέπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, vid

Για να σταματήσει η όποια αφύπνιση...

Το διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν τους αρχί-υπαλλήλους που κατευθύνουν την ενημέρωση!

Το DAVOS 2023 υπογράμμισε τον ξεκάθαρο και παρόντα κίνδυνο για το πάνελ πραγματικής παραπληροφόρησης που φιλοξενούσε ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton, Δημοκρατικός/Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger.

Ο ανατριχιαστικός Brian Stelter ανακοίνωσε με χαμόγελα τον υπ’ αριθμό έναν κίνδυνο των διεθνιστών!

Όπως ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάνελ:

«Ο σαφής και παρών κίνδυνος της παραπληροφόρησης (σ.σ. Όποια άποψη δεν συμφωνεί με την διεθνιστική θεώρηση πραγμάτων και την προώθηση της παγκόσμιας χούντας) είναι

Η παραπληροφόρηση στο ευρύτερο σύνολο της παραπληροφόρησης, της συνωμοσιολογίας, της προπαγάνδας  το “πιασάρικο”, ξέρετε, ο ευρύτερος συνδυασμός κακών πληροφοριών, -αυτό καταστρέφει το οικοσύστημα πληροφοριών (σ.σ. Το δίκτυο πληροφόρησης των διεθνιστών).

Αυτό που δέχεται επίθεση είναι η εμπιστοσύνη (σ.σ. η τυφλή υπακοή), και όταν δείτε την εμπιστοσύνη να μειώνεται, αυτό που βλέπετε στη συνέχεια είναι ότι οι κοινωνίες αρχίζουν να σπάνε (σ.σ. αφύπνιση κατά της εξουσίας)».

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο, καθώς άσχημες μέρες πλησιάζουν για την ελευθερία του τύπου, ακόμα και για αυτή την ελάχιστη, που, τριπλάροντας «παγίδες», προσπαθεί να διαδώσει την αλήθεια:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί