«Αναστολείς της εφηβείας: Το τέλος της φυσικής ανάπτυξης του παιδιού» – ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ και πικρή δικαίωση ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Απλά ΣΟΚ!!!

Συνιστά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναστολείς της εφηβείας; Το αρνήθηκε αυτό αφού προηγουμένως δημοσίευσε ένα γραφικό (το οποίο έχει αφαιρεθεί από τον Ιστό, αλλά μπορείτε να το βρείτε κατά την διάρκεια του άρθρου, το οποίο αναρτήθηκε στο γερμανόφωνο Russia Today).

ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ!!!

To άρθρο έχει τίτλο: «Αναστολείς της εφηβείας: Το τέλος της φυσικής ανάπτυξης του παιδιού»!!!

Αφού πρώτα ανέχτηκαν την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, τώρα ετοιμάζουν νέα παρέμβαση εις βάρος των ΠΙΟ ΑΘΩΩΝ!!!!!!!!!

Οι ακόλουθες προτάσεις βρίσκονται στον ιστότοπο του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικογενειακών Υποθέσεων, Ηλικιωμένων, Γυναικών και Νεολαίας, αλλαγμένες από το αρχικό κείμενο:

“Οι αναστολείς της εφηβείας είναι φάρμακα που μπορούν να συνταγογραφηθούν μόνο από ειδικούς γιατρούς μετά από προσεκτική ιατρική ένδειξη βάσει επιστημονικών κατευθυντήριων γραμμών. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν συνιστά την λήψη αναστολέων της εφηβείας.”

Η ονομασία αναστολέων της εφηβείας ή άλλων βοηθημάτων ως επιλογή δεν αποτελεί ρητή σύσταση. Μάλλον, το θέμα δεν είναι να εξεταστούν τα ιατρικά μέτρα. Όπως σχολιάζει το RT, υποδηλώνουν ότι η εφηβεία είναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!!!!! και πως το Κράτος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ!!!!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;; ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΦΥΛΟ!!!!!! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ!!!! Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟς ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!!!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για αναστολείς ορμονών που απευθύνονται σε νέους στο “Knowledge Network Rainbow Portal” του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικογενειακών Υποθέσεων, Ηλικιωμένων, Γυναικών και Νεολαίας:

«Οι αναστολείς της εφηβείας είναι ιδιαίτερα φάρμακα! Η λέξη «αναστολείς» σημαίνει πως σταματάνε κάτι!!! Σε σταματάνε από το να εισέλθεις στην εφηβεία. Το σώμα σου δεν θα αναπτύσσεται άλλο, ούτε στην κατεύθυνση άνδρας, ούτε στην κατεύθυνση γυναίκα. Έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο στο να σκεφτείς τι θέλεις».

Το γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο άλλαξε τις περιγραφές μετά τις αντιδράσεις!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί