• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αναπληρωτής Κυβερνήτης Τέξας: «Μην θυσιάσετε τη χώρα για τους πάνω από 70 έτη» (vid)

Αναπληρωτής Κυβερνήτης Τέξας: «Μην θυσιάσετε τη χώρα για τους πάνω από 70 έτη» (vid)

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Τέξας, Νταν Πάτρικ, έκανε μια τηλεοπτική δήλωση στην οποία άφησε να εννοηθεί ότι δε θα πρέπει νοιάζονται για τους ηλικιωμένους, σταματώντας τη ζωή στις ΗΠΑ.

Ο Πάτρικ, όταν αναφέρθηκε στα κρούσματα του κορωνοϊού που πλήττουν τις ΗΠΑ, μίλησε για τους ηλικιωμένους, υπονοώντας πως το ενδιαφέρον της χώρας πρέπει να εστιαστεί πρώτα στους πιο νέους σε ηλικία.

Συγκεκρίμενα ανέφερε:

«Κανείς δεν ήρθε να μου πει “είσαι διατεθειμένος να επιλέξεις για την επιβίωσή σου, σε αντάλλαγμα με το να κρατήσεις την Αμερική για τα παιδιά και τα εγγόνια σου”. Αν αυτό ήταν το αντάλλαγμα, τότε είμαι μέσα. Δεν με κάνει ευγενή ή θαρραλέο αυτό. Απλά νομίζω πως είναι πολύ παππούδες εκεί έξω σαν εμένα, που έχω έξι εγγόνια, που το μόνο που μας νοιάζει κι αγαπάμε πολύ είναι αυτά τα παιδιά. Θέλω να ζήσω έξυπνα και να δω μέσα από αυτό, αλλά δεν θέλω όλη η χώρα να θυσιαστεί.

Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο την τελευταία εβδομάδα, παίρνουμε αποφάσεις όλη την ώρα και όλοι λένε λίγο πολύ το ίδιο: πως δεν μπορούμε να χάσουμε όλη τη χώρα μας, έχουμε μια οικονομική κατάρρευση, είμαι επίσης επιχειρηματίας και το καταλαβαίνω. Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δεν μπορούμε δύο μαζί, μόνο ένα τη φορά.

Το μήνυμά μου είναι αυτό: ας επιστρέψουμε στη δουλειά, στη ζωη μας, ας είμαστε έξυπνοι κι όσοι είμαστε 70+ θα φροντίσουμε τον εαυτό μας, αλλά μην θυσιάσετε την χώρα για εμάς», είπε σχετικά.

photo video screenshot