Αναγνωρισμένη επιστήμονας εναντίον της «ανοησίας» για την «κλιματική κρίση» – ΒΙΝΤΕΟ «σταθμός»

Ψεύτικοι πόλεμοι, ψεύτικες θεωρίες...

Μία από τις πιο σεβαστές επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο ασκεί έντονη κριτική στην πράσινη ατζέντα και διαφωνεί με την υπερβολή πως η Γη αντιμετωπίζει μια «κρίση» λόγω της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», όπως άλλωστε και νομπελίστες φυσικοί!

Η Judith A. Curry είναι Αμερικανίδα κλιματολόγος και πρώην πρόεδρος του School of Earth and Atmospheric Sciences στο Georgia Institute of Technology . Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τυφώνες , τηλεπισκόπηση, ατμοσφαιρική μοντελοποίηση , πολικά κλίματα, αλληλεπιδράσεις αέρα-θαλάσσης , κλιματικά μοντέλα και τνη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για ατμοσφαιρική έρευνα. Ήταν μέλος της Επιτροπής Ερευνών για το Κλίμα του Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου , δημοσίευσε πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες και συν-επιμελήθηκε πολλά σημαντικά έργα. Η Curry αποσύρθηκε από τον ακαδημαϊκό χώρο το 2017 σε ηλικία 63 ετών, λόγω του δημοσίου σκεπτικισμού της για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Εδώ είναι μερικοί από τους ισχυρισμούς της σε πρόσφατη συνέντευξη, οι οποίοι έρχονται σε σύγκρουση με την θεωρία τις κλιματικής κρίσης και την τρομοκρατία, κατά πολλούς, ορισμένων μέσων ενημέρωσης:

  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες έχουν μειωθεί στο 97% τον περασμένο αιώνα.
  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με το κλίμα μειώνονται, λόγω καλύτερης τεχνολογίας.
  • Τα επιχειρήματα για την φερόμενη αλλαγή του κλίματος χρησιμοποιούνται για να αγνοηθούν τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως η φτώχεια, ο τρόπος ζωής, η κακή διακυβέρνηση, η κακή χρήση γης, ο κακός σχεδιασμός της πόλης και πολλά άλλα.
  • Οι διεθνιστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά των πετρελαϊκών εταιρειών και του καπιταλισμού, βάζοντας την πολιτική σκοπιμότητα υπεράνω της επιστήμης!

Όπως δήλωσε σε απόσπασμα που θα δείτε:

«Ακόμα και η “IPCC”,- η αναφορά αξιολόγησης κλίματος του ΟΗΕ, η πιο αξιόπιστη, η βάση της φυσικής επιστήμης, -δεν χρησιμοποιούν τη λέξη “κίνδυνος”. Χρησιμοποιούν “λόγους ανησυχίας”. Και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψεις!

Ναι, κάθε είδους κλιματικής αλλαγής, είτε είναι φυσική αίτια, ή ανθρώπινη αιτία, είναι ένα συνεχιζόμενο αδιέξοδο που πρέπει να κατανοήσουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις.

Πώς φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι, πρόκειται να αποτρέψουμε την κακοκαιρία από το να συμβεί, με την εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων είναι σχεδόν το πιο ανόητο, παράλογο πράγμα που μπορώ να φανταστώ. Και όλος ο κόσμος είναι παγιδευμένος σε αυτή την ανοησία».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί