Θύελλα στις ΗΠΑ σήκωσε tweet του γερουσιαστή Rick Scott (R-Fla.) που εφιστούσε την προσοχή στους νέους αριθμούς ΔΤΚ (Δείκτης Τιμών Καταναλωτή) που δείχνουν ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έχει εκτοξευθεί στο 8,5%, υψηλό 40 ετών, με το πρόβλημα να ξεκινά πολύ πριν την κρίση με τον Πούτιν και την Ρωσία.
«Όσο ο Τζο Μπάιντεν είναι στην εξουσία, οι οικογένειες θα συνεχίσουν να υποφέρουν, το χρέος θα συνεχίσει να αυξάνεται και οι τιμές θα εκτοξευθούν ακόμη υψηλότερα», έγραψε ο Σκοτ στο Twitter.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο υψηλός πληθωρισμός ξεκίνησε ξεκάθαρα μόλις εγκαταστάθηκε ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο με τους διεθνιστές να παραμυθιάζουν τους Αμερικανούς.
https://t.co/3eZ1ZaqTHR pic.twitter.com/0LZCRtqUGE
— Aldous Huxley’s Ghost™ (@AF632) April 12, 2022
Όλα αυτά την ώρα που η Deutsche Bank προειδοποίησε πως η μάχη που δίνει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ενάντια στον πληθωρισμό θα φέρει ύφεση στην αμερικανική οικονομία, η οποία θα χτυπήσει στα τέλη της επόμενης χρονιάς!
Η προειδοποίηση για ύφεση – η πρώτη από μεγάλη τράπεζα – αντανακλά τις αυξανόμενες ανησυχίες ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα αναγκαστεί να φρενάρει τόσο απότομα την αμερικανική οικονομία που θα σταματήσει αμέσως την ανάκαμψη που ξεκίνησε πριν από μόλις δύο χρόνια.
Η πρόβλεψη των αναλυτών της Deutsche Bank οφείλεται στην εκτόξευση του πληθωρισμού, με τις καταναλωτικές τιμές να αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό εδώ και 40 χρόνια. Και, φυσικά, οι ελπίδες ότι ο πληθωρισμός θα αποκλιμακωθεί έχουν σβήσει εξ αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!!!!
photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ευχές των Πούτιν και Μεντβέντεφ για το 2026: «Η νίκη είναι κοντά», vid
- ΠΟΣΠΛΑ: Η ακρίβεια δεν ξεκινά από τον παραγωγό ή τον επαγγελματία πωλητή στον πάγκο της λαϊκής αγοράς
- Μουσείο αποκαλύπτει ακριβές αντίγραφο του θρυλικού “κροκόδειλου – δολοφόνου” που έτρωγε δεινόσαυρους, vid
- Μυτιλήνη: Μειώνονται κατά 90% τα δημοτικά τέλη σε εγκαταστάσεις αγροτών και κτηνοτρόφων
- Ο Γεραπετρίτης εύχεται να επανέλθει η ειρήνη παγκόσμια το 2026
- Η Γαλλία θέλει να απαγορεύσει τα social media για παιδιά κάτω των 15 από τον Σεπτέμβριο του 2026
- Όσα δεν θέλουν να ξέρει ο κόσμος: Πριν φύγει το 2025 όλοι πρέπει να δουν αυτό το ΒΙΝΤΕΟ
- Απόφαση – σταθμός του ΣτΕ για ασφάλιστρα υγείας: Αυστηρά κριτήρια διαφάνειας για μονομερή αναπροσαρμογή
- Συναγερμός στη Φινλανδία με πλοίο που θεωρείται ύποπτο για σαμποτάζ σε υποθαλάσσιο καλώδιο
- Τέλος ο ΟΠΕΚΕΠΕ σήμερα – Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ από 1/1/2026 – Ποιες διευθύνσεις δημιουργούνται









