Αμερικανός γερουσιαστής Paul: «ΔΕΝ είναι θεωρία συνωμοσίας – Φέρνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», vid

Πλέον βγαίνουν μπροστά πολιτικά πρόσωπα και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές σε όλα τα επίπεδα...

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ εμφανίστηκε στο αμερικανικό Fox News την Πέμπτη και συζήτησε για την συγκέντρωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας , σημειώνοντας ότι δεν είναι θεωρία συνωμοσίας να υποδηλώνει κανείς ότι ο εν λόγω οργανισμός επιδιώκει μια παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά «αποστολή του Φόρουμ».

«Ο πραγματικός κίνδυνος είναι αυτός. Δείτε πόσο κακή είναι η κυβέρνησή σας σε μια χώρα όπου μπορείτε να ψηφίσετε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτή θα ήταν μια κυβέρνηση, μια παγκόσμια κυβέρνηση όπου δεν μπορείς να ψηφίσεις κανέναν», υποστήριξε ο Paul, αναφερόμενος στην «διείσδυση» του WEF στις εθνικές κυβερνήσεις.

«Μπορείτε να φανταστείτε την παγκόσμια γραφειοκρατία όλων αυτών των ελιτιστών που θα κυβερνάνε την χώρα μας και δεν θα μπορούμε να τους ψηφίσουμε;», υπογράμμισε ο Αμερικανός γερουσιαστής και συνέχισε:

«Συνήθιζαν να αποκαλούν ανθρώπους συνωμοσιολόγους που μιλούσαν για μια κυρίαρχη κυβέρνηση στον πλανήτη και έλεγαν ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία. Δεν είναι συνωμοσία είναι στην δήλωση αποστολής τους (να φέρουν παγκόσμια κυβέρνηση)»

«Το λένε σε κάθε συνάντηση», δήλωσε ο Paul, προσθέτοντας ότι «έλλειψη κυριαρχίας σημαίνει έλλειψη ελευθερίας, σημαίνει έλλειψη ανταπόκρισης και είναι εντελώς αντίθετο με όλα όσα πρεσβεύει η χώρα μας».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί