ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι ζωές όλων!!! Νέα αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ για την χούντα που φέρνουν – Επίκληση στον Όργουελ

Τι ζητούν να γίνει από ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα - Απόλυτη λαίλαπα!!!

Χθες διαβάσατε στο ΕΛ, για το συνέδριο Clinton Global Initiative στην Νέα Υόρκη, για να συζητήσουν ένα εταιρικό πλαίσιο, γνωστό ως Περιβαλλοντική Κοινωνική Διακυβέρνηση (ESG), ένα βασικό χαρακτηριστικό της παγκοσμιοποίησης και της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Εκεί χρησιμοποίησαν άγνωστους μέχρι σήμερα όρους για να ανακοινώσουν πως έρχεται ΑΛΛΑΓΗ του οικονομικού και πολιτικοκοινωνικού σύστημα, όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα! Αυτό που έρχεται μπορεί κάποιος να τα κατανοήσει, για να μπορέσει να επιβιώσει, ΜΟΝΟ αν διαβάσει την νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου!!!

Νέα βίντεο δείχνουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της διεθνιστικής BlackRock, Larry Fink, ΝΑ ζητά έναν πλήρη επαναπροσανατολισμό του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, έτσι ώστε «όλες οι κυβερνήσεις» να μπορούν ταυτόχρονα να επιβάλλουν κριτήρια ESG στις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unilever, Άλαν Πόουπ,ανέφερε το δυστοπικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984» για να υποστηρίξει ότι η «αντίδραση» κατά όλων αυτών που έρχονται στις εταιρείες, τις οποίες από παραγωγικές, θέλουν να τις καταστήσουν κοινωνικές (δεν θα είναι πλέον σκοπός το κέρδος, αλλά η υπακοή στην από-ανάπτυξη, η οποία θα ακολουθήσει της πράσινης μετάβασης) είναι «απίστευτα επικίνδυνη για τον κόσμο».

Στην συνέχεια ζήτησε τα μέτρα ESG να γίνουν υποχρεωτική «μέτρηση» για τις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο.

Κυρίες και κύριες φέρνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ με διαφορετικό τρόπο ζωής!!! Τι θα κάνουν με όσους δεν υπακούσουν;;;

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί